2777
2789
عنوان

تا حالا شده به طلاق فکر کنی؟

290 بازدید | 22 پست

تاحالا شده که از ازدواجت احساس پشیمونی کنی و بگی کاش مجرد باشم یا کاش طلاق میگرفتم؟من خودم بعضی وقتا این فکر میزنه به سرم باوجود اینکه مشکل خاصی بینمون نیست و اون لحطات هم دعوا نکردیم :| ولی چون اگر مجرد بودم راحت تر به هدف های زندگیم میرسیدم به این موضوع فکر میکنم.شما چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلن ب هیییچ وجه 😁😁😁

اینک عقد نکردمم موثر فک کنم 😂😂😂😂

ولی خب نامزدمو هیچ وقتم فک نکنم ب طلاق فک کنم 🙄🙄🙄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
شوهرم خوبه ها من زیادی نازنازی و حساسم اصلا خیلیها دستم خودم نیست مقصر پدرمه 

دقیقا منم خیییلی نازنازی و لوس هستم 🙄🙄🙄😞😞😞

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

ابدا

بدون همسرم یک ثانیه نمیتونم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دقیقا منم خیییلی نازنازی و لوس هستم 🙄🙄🙄😞😞😞

من فوق العاده قهرو تو بگه قهر بابام ب مامانم اجازه نمیداد ب من بگه اب بیار اتاقمم مامانم مرتب میکرد  فقط من اجازه داشتم از جیب بابام سفید امصا پول بگیرم 😁😁😁دو تا برادر دارم اونا منو بیشتر دوست دارن  حسودیم نمیکنن خواهر بزرگشونم دیگه 😁😁😁😍😍😍

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
امیدوارم هیچوقت بهش فکر نکنی ❤

😙😗انشاالله عزیزنم

ممنون 😚😚😚❤❤❤❤

من فوق العاده قهرو تو بگه قهر بابام ب مامانم اجازه نمیداد ب من بگه اب بیار اتاقمم مامانم مرتب میکرد ...

من کلا ی بچه ام خییییلی ام لووووس و نازنازی ام 

سریع ام بغضم میگیره و میزنم زیر گریه 

یعنی اگ ی چیز بخوام تا فرداش امادس 😁😁😁

خلاصه خییییلی لوسم کردن 

تا بحالم ن مامانم ن بابام دعوام نکردن از بچگی تا الان 

خلاصه خیلی لوسم🙄🙄🙄😕😕😕

من فوق العاده قهرو تو بگه قهر بابام ب مامانم اجازه نمیداد ب من بگه اب بیار اتاقمم مامانم مرتب میکرد ...

بیچاره نامزدم اسیر از دسم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من اینطور فک میکنم