2777
2789
عنوان

تا حالا شده به طلاق فکر کنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
به به همه نانازیای لوس اینجا جمعن‌...همینه که میگن طرف خوشی زده زیر دلش...واسه منم پیش اومده 😂 که ف ...

😁😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
من کلا ی بچه ام خییییلی ام لووووس و نازنازی ام  سریع ام بغضم میگیره و میزنم زیر گریه  یع ...

منم اصلا کتک نخوردم ولی داداشم بابام ای میزدشون  شیطون بودنااا یه بار من تجدید شدم تو یه درس بابام انداخت زیر گوشم از پلها رفت پایین غش کرد انقدر اب بهش زدن تا هوش اومد   بخدا من دردم نیومده بود😁😁😁😁 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره نامزدم اسیر از دسم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من اینطور فک میکنم

منم شوهرم ۸ ساله اسیرمه اولا خیلی ادیت میشد الان عادت کرد هوامو داره  لوس بودنم نعمتیه😆😆😆

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
منم اصلا کتک نخوردم ولی داداشم بابام ای میزدشون  شیطون بودنااا یه بار من تجدید شدم تو یه درس با ...

😁😂اخی 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
منم شوهرم ۸ ساله اسیرمه اولا خیلی ادیت میشد الان عادت کرد هوامو داره  لوس بودنم نعمتیه😆😆😆

😂😂😂😂😂😂

به به همه نانازیای لوس اینجا جمعن‌...همینه که میگن طرف خوشی زده زیر دلش...واسه منم پیش اومده 😂 که ف ...

الانم دترم پیشرفت میکنم و اتفاقا همسرم خیلی کمکم میکنه.ولی خیلی دارم بهش ظلم میکنم.بخاطر همین میگم وگرن مانعی نیست برام