2777
2789
چرا

چون ک با دوس پسرم قراره ازدواج‌ کنیم

بعد من دو سال بزرگترم

بعد ولی دوس پسرم ب خونوادش گفته ک همسنیم

بعد خونوادش در جریانن 

بعد سر ی سری مسائلی مجبور شدم ی سری مدرک بفرستم خونشون

ک یهویی مامانش مدارکمو میبینه و همه چی لو میره

بعد باباش مخالفت میکنه و ی سری چیزا بهش میگن ک دو سال بزرگتره و زود میشکنه و زود پیر میشه و فلان و اینا

بعد اونم الان میگه میریم پیش مشاور هر چی مشاور گفت

بعد حالا میترسم ی مشاور دوزاری گیرمون بیفته بگه ن ب درد هم نمیخوریدو فلان

بعد منم خیلی دوسش دارم ب هیچ قیمتی نمیخوام از دستش بدم

خیلی حالم بده

همش باید تو استرس و نگرانی باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ک با دوس پسرم قراره ازدواج‌ کنیم بعد من دو سال بزرگترم بعد ولی دوس پسرم ب خونوادش گفته ک همسنی ...

دوست ذاشته باشه با همه ميجنگه ن اين ك بخاطر حرف مشاور وخونوا ش ولت كنه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
دوست ذاشته باشه با همه ميجنگه ن اين ك بخاطر حرف مشاور وخونوا ش ولت كنه

خب من بیشتر دوسش دارم حتی اگه اون اونقدی دوسم نداشته باشه ک ب خاطرم بجنگه ولی من نمیخوام از دستش بدم

چون ک با دوس پسرم قراره ازدواج‌ کنیم بعد من دو سال بزرگترم بعد ولی دوس پسرم ب خونوادش گفته ک همسنی ...

مشاور نمیگه ب درد هم نمیخورین ولی نهایت مشکلات احتمالی ک ممکنه باهاش مواجه بشین میگه در نهایت تصمیم با خودتونه. بعد پیشنهاد منم اینه اینطوری برای ازدواج تصمیم نگیر تو دوستی چون پای عشق و اینا وسطه یجوری رابطه دوسو کور هست یه تعبیر روانشناسیه. وقتی خواستی ازدواج کنی مطمئن شو ک از نظر درکش شعورش منطق و اینا بالاتر از سنش باشه . خانوادشم بذار خودش راضی کنه کاش از اول راستش میگفته بهشون ولی سعی کنین حتما راضی باشن ک بعد ها باعث اختلافات نشن و اختلاف درست کنن

لطفا لایک نکنین مرسی💝
مشاور نمیگه ب درد هم نمیخورین ولی نهایت مشکلات احتمالی ک ممکنه باهاش مواجه بشین میگه در نهایت تصمیم ...

ن خب مشاورم مثل دکتره دیگه خوب و بد داره

میگم خداکنه ی بدش گیر ما نیفته

بعد ببین ما ۴ ساله با هم دوستیم

خیلی خیلی با هم تفاهم داریم ینی واقعا جفت همیم

بعد من واقعا عاشقشم 

دیگه بعد ۴ سال حتما باید منطقم جایگزین احساسات بشه  دیگه

و اینک مامانش و باباشم الان گفتن هر چی خودت بخوای

مامانشو ک خونشون رفتم چند بار دیدمش و با هم حتی بیرون رفتیم باباشم چند بار تلفنی باهاش حرفیدم البته بعد از اینک قضیه سن لو رفت با باباش حرفیدم(البته سر اون قضیه سن نبودا)

بعد الان پدر و مادرش گفتن هر چی تو بگی 

حتی مامانش گفته ک ب فامیل نمیگیم دو سال بزرگتره(چون واسشون مهمه این چیزا)

همه چیش عالیه از نظر من 

فقط تنها ایرادی ک داره همینه ک اهل جنگ نیست

از زمانی ک با من دوس شده من خیلی اخلاقاشو درست کردم

اونم همینطور

من خیلی دختر ساده و پپه ای بودم تو این جامعه ی گرگ 

واقعا اون منو اگاه کرد و همیشه پشتم بود اون خوب و بدو یادم داد من از پدر و مادرم یاد نگرفتم

واقعا الان هر چی دارم از اونه

مشاور نمیگه ب درد هم نمیخورین ولی نهایت مشکلات احتمالی ک ممکنه باهاش مواجه بشین میگه در نهایت تصمیم ...

میدونی واقعا دیگه من دلبستشم از خدا میخوام اگه روزی اون تو زندگیم نبود منم دیگه رو زمین نباشم