2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی بلده؟  خانومای کدبانو

من بلدم خودمم دیروز درس کردم جات خالی

اول دوغ رو با آرد قاطی کن بعد یه پیمانه برنج بشور بریز توش بعد سبزی آش رو (شوید گشنیز تره)بریز بعد یدونه تخم مرع رو خوب بزن بعد بریز توش بزارش رو آتیش و هی هم بزن تا نبره بعد که بجوش اومد نمک بزن بعدم نخوده پخته شده رو تو یه ظرف دیگه نعناع داغ درس کن بریز 

میتونه کوفته قل قلی کوچولو هم درس کنی بریزی عالی میشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه بطری شیربدون نعنامیگیری میذاری رواجاق بعدخوب به همش میرنی دقت کن اصلادست بایدازتوش درنیاری چون بریده میشه بعدسرقاشق زردچوبه بهش میرنی رنگش زدشه وقتی احساس کردی داغ شده به سلیقه یک یادوپیمانه برنج شکسته بهش میزنی وبازهم میزنی اینقدکه برنج مثل شیربرنج نرم بشه وآش به غلظت مناسبش برسه بعدکمی نمک میریزی وقتی حی کردی جاافتاده پیازداغ درست میکنی وتوش نعنامیریزی بعدبه اش میزنی

این مدل اولش

نکته اینکه برنجش اگه قبلاخیس خورده باشه خیلی زودترپخته میشه

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
من بلدم خودمم دیروز درس کردم جات خالی اول دوغ رو با آرد قاطی کن بعد یه پیمانه برنج بشور بریز توش بع ...

مال من دستور پخت آش دوغ اردبیل سرعین😍

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

مدل دوم اینکه سبزی آشی میگیری خوردمیکنی میذاری کناربعدبه سلیقه چندمدل حبوبات که ازقبل خیسوندی وآبشودورریختی میذاری خوب بپزه سبزی ودوغ روبهش میزنی ویه مقداررشته آشی میذاری جابیفته بعدپیازداغ نعناداغش میریزی

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
مدل دوم اینکه سبزی آشی میگیری خوردمیکنی میذاری کناربعدبه سلیقه چندمدل حبوبات که ازقبل خیسوندی وآبشود ...

آش دوغ  کجاس؟؟