2777
2789
عنوان

چی بگم که دلتون بسوزه بیاین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 42 پست
بعضي اقايون نميدونن چجوري محبت كنن اما دليل بد بودنشون نيست  فقط بلد نيستن

اهان يعنى به شوخي

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شیر بچه میدم ماه رمضون کامل روزه بودم چند ماه قبلش هم هفته ای دو روز روزه میگرفتم تا سی روز پارسا ...

خب همینه دیگه شام نمیخوری صبحانه نمیخوری میخای نرمال باشه تری گلیسیرید حداقل صبحانه خوب بخور

من شیر بچه میدم ماه رمضون کامل روزه بودم چند ماه قبلش هم هفته ای دو روز روزه میگرفتم تا سی روز پارسا ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1972006&slug=این-تاپیک-رو-ببینین-ان-شالله-شما-هم-به-حاجت-دلتون-برسین-عکس&postId=65766090

خدایا شکرت 
فدات عزیزم حتی اگه فردا هم بهم اثبات کنن تومور دارم روحیمو از دست نمیدمو و همچنان میخندم هیچی نمیشه ...

انشالله که نداری عزیزم 🙏🙏

امیدوارم همیشه همیشه سالم و سلامت باشی و روحیت خوب

و همینجور که به من امشب با حرفت آرامش دادی فردا خبرای خوب بشنوی 😘😘😘😘

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
بعضي اقايون نميدونن چجوري محبت كنن اما دليل بد بودنشون نيست  فقط بلد نيستن

آره دقیقا میگفت میخواستم روحیت رو شاد کنم اما هی میدد دارم حرص میخورم نمیدونم چرا باز تکرار می‌کرد منم خودم دلم پر بود 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
فدات عزیزم حتی اگه فردا هم بهم اثبات کنن تومور دارم روحیمو از دست نمیدمو و همچنان میخندم هیچی نمیشه ...

همسایه ما تومور مغزی داشت،بهش گفته بودن 6ماه بیشتر زنده نیستی،رفت طب سنتی،حکیم خیر اندیش،خوب شد الحمدالله

،ان شاءالله که چیزی نیست و  سلامت باشی

چیکار کردی عزیزم انشالله خبرای خوبی شنیده باشی 😘😘😘🙏🙏🙏

وا مگه وقتی بچه شیر بدی میتونی روزه بگیری؟؟ بنظر من روزه گرفتن توی تابستون اصلا درست نیست، پدر آدم در میاد اونوقت شما با این شرایط؟؟ چی بگم والا

چیکار کردی عزیزم انشالله خبرای خوبی شنیده باشی 😘😘😘🙏🙏🙏

فدای محبتت نازنیم امروز ام آر ای دادم اما جوابش ۵ روز دیگه میاد فداتشم هنوز چیزی مشخص نیست توکلم به خداست

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
فدای محبتت نازنیم امروز ام آر ای دادم اما جوابش ۵ روز دیگه میاد فداتشم هنوز چیزی مشخص نیست توکلم به ...

انشالله که هر چی باشه خیر باشه عزیزدلم 😘😘😘🙏🙏🙏

وا مگه وقتی بچه شیر بدی میتونی روزه بگیری؟؟ بنظر من روزه گرفتن توی تابستون اصلا درست نیست، پدر آدم د ...

پسرم یک سال و نیمشه غذا میخوره شیر یه جورایی کمکیه