2777
2789
عنوان

چی بگم که دلتون بسوزه بیاین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 42 پست

توپو ميزد تو سرت؟😕

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

جای من بودی که الان دور ازجونت سکته کرده بودی سه تا دکتر متخصص بهم گفتن تومور مغذی داری فرداهم  ام ار ای دارم اما هنووووز همچنان روحیه دارمو میخندم خودتو الکی نباز از شما خیلی خیلی گرفتار تر هست

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکلت به خدا باشه،مال من یه کم بالاست!

انشالا خدا شما رو هم شفا بده 😘

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

نترس عزیزم چیزی نیست دکترا عادت دارن بترسونن 

یک ماه پیش به منم گفتن یه بیماری پوستی داری ک درمان نداره شب و روز گریه میکردم

اما خداروشکر چیزی نبود واسه همین کاملا درکت میکنم

واست صلوات میفرستم ان شاا... که چیزی نیست😘

به نام پدر، پسر، روح القدس💕

بابا نترس منم چن سال پیش انزیم کبدم خیلی بالا بود جوری ب خواهرام کفته بودن که ازمایشش بالاست که خواهرام از ترس نمیدونستن چکار کنن آزمایش رو بردم دکتر حتی دارو هم نداد کفت با ورزش درست میشه.کلا فقط بلدن ادمو بترسونن

خدایا مرسی واسه هدیه قشنگت 

بچت تپل نیست احیانا؟؟؟ اگه بچت تپله یعنی اینکه شیرت چربه و تمام چربیت میره داخله شیرت

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من شیر بچه میدم ماه رمضون کامل روزه بودم چند ماه قبلش هم هفته ای دو روز روزه میگرفتم تا سی روز پارسا ...

احسنت .میخای همون شام سبکم حذف کن 

بابا بخور سنگین بخور بجا منم بخور من بیس روزه رژیمم گشنمه😭😢😢😢

جای من بودی که الان دور ازجونت سکته کرده بودی سه تا دکتر متخصص بهم گفتن تومور مغذی داری فرداهم   ...

الهی عزیزم انشالله خدا شفا بده راست میگی انشالله که شمام زودی خوب بشی 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
الهی عزیزم انشالله خدا شفا بده راست میگی انشالله که شمام زودی خوب بشی 

فدات عزیزم حتی اگه فردا هم بهم اثبات کنن تومور دارم روحیمو از دست نمیدمو و همچنان میخندم هیچی نمیشه فداتشم شماهم شاد باش و دنبال و پیگیر مریضیت😍

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
بچت تپل نیست احیانا؟؟؟ اگه بچت تپله یعنی اینکه شیرت چربه و تمام چربیت میره داخله شیرت

خوبه بد نیس اما همش بهم چسبیده هر دو سه ساعتی شیر میخواد دکتر اطفال بهم گفت بیشتر از چهار بار در روز بهش شیر نده حالا اونو کم کنم ببینم بهتر نمیشه