2777
2789
عنوان

چی بگم که دلتون بسوزه بیاین 😢

580 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من خیلی استرسیم دیروز رفته بودم آزمایشگاه واسه جواب آزمایشم 

که یه دفعه مسؤل آزمايشگاه و چند نفر دیگه همه با هم اومدن پیشم گفتن این آزمایش خودته گفتم آره چی شده همه با هم اومدین نکنه بیماری لاعلاجی چیزی گرفتم گفت خانوم باید آزمایشتون تکرار بشه تری گلیسریدتون خیلی خیلی پایین دوباره هم ازم آزمایش گرفتن بقیه جواب آزمایش ها رو دیدم همه چی نرمال بود فقط همین تری گلیسرید 

از اون موقع تو نت سرچ کردم هزار تا چیز بالا اومد که بیشتر روحیمو بهم زده 

از دیروز ظهر همش گریه به شوهرم میگم دلم نمیاد بچم نامادری بیاد بالا سرش اونم هی میگه این حرفا چیه آخر سرم دعوا شدیم با برادر زادم والیبال بازی می‌کرد  جلو بابامینا هی  توپ میزد تو سرم منم عصبی میگفتم نکن که بار پنجم ََششم حرف ناجور از دهنم پرید 😔

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهى بگردم عزيزم انشالله حل ميشه برات دعا ميكنم♥️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

نکنه گفتی ایشالله من بمیرم راحت شی؟؟

تری گلیسیرید که خوبه پایین باشه.حتما ترشیجات خورده بودی روزه قبلش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بهش فکر نکن عزیزم❤

بذار جواب آزمایشت دوباره بیاد میری دکتر مشخص میشه چیه❤

انشالله هیچی نیست انرژی مثبت بده به خودت❤

به نت هم اعتماد نکن ی بیماریِ ساده سرچ میکنی میرسی به سرطان...دور از جون شما😘

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

چه جوریه مگه؟؟؟عوارضش چیه؟؟؟

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

هیچ کس با تری گلیسرید پایین نمیفوته دورازجونت این حرفهاچیه مقاوم باش مادری باید صبر وتحملت زیاد باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من شیر بچه میدم ماه رمضون کامل روزه بودم چند ماه قبلش هم هفته ای دو روز روزه میگرفتم تا سی روز پارسالم جبران بشه 

تازگی یه چند تایی پتو واسه مامانم شستم 

روزی یه ساعت پسرم میبرم پیاده روی 

صبحونه که اصلا نمیدونم چیه شامم که کلا سبک 

بنظرتون دلیلش این نیس؟ ذخیره چربیم تموم شده باشه؟ 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

عزیزم نگران نباش توکل بکن به خدا به چیزایه خوب فکر کن ادم به هر چی فکر کنه سرش میاد

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁