2777
2789
عنوان

با داداش زن زلیل چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 65 پست
خب اینکه خوبه،بگو خداروشکر داداششم زنش را دوست داره و زندگیشون شیرینه،منم اگه تو جمع مادرشوهر و خواه ...

تو الان داری طرف خودتو میگیری یا داری شرایطی ک. من نوشتم درک. میکنی ، یعنی اگ ب مادر خودتم همینطوری زور بگه ناراحت نمیشی

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
خب اینکه خوبه،بگو خداروشکر داداششم زنش را دوست داره و زندگیشون شیرینه،منم اگه تو جمع مادرشوهر و خواه ...

اره خیلی زشته 

یکی از برادر شوهرام اینکارو کرد یبار خواهراش بوسیدنش گذاشتنش کنار میگفتن تاحالا هم به احترام برادر زنش را تحمل میکردیم برادری که ما را کلفت خودش بدونه همون بهتر که نباشه

شوهر من خودش انجام میده ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه ربطی داره زندگی خودشه بالاخره دوس داره خانومش کار کنه دوس داره نکنه تو دوس داری یه شوهر اینجوری مث داداشت میداشتی بری خونه مادرشوهرت بگ کار انجام نده صددرصد هیشکی بدش نمیاد اینها نشانه زن زلیلی نیس دوس داشتنه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

واله ما هرچی محل نمیدیم وخونشون نمیریم باز اون خودش ومیچسبونه به ما 

به کی رو نمیدی؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
واله ما هرچی محل نمیدیم وخونشون نمیریم باز اون خودش ومیچسبونه به ما 

برای منم اینجوریه من اصلا دوست ندارم باهاشون در ارتباط باشم ولی داداشم و زنش دم به دقیقه میخوان بچسبن به آدم منم بخاطر اینکه نبینمشون خونه مادرم نمیرم ولی واسم سختهبخاطر اونا مجبورم کمتر برم خونه مادرم چون همیشه تو خونه هستم حوصله ام سر میره ولی بخاطر اینکه بحثی پیش نیاد خودمو کشیدم کنار اما تنهایی و بدون پدرو مادرم بهم سخت میگذره 

نمیشه ببوسیش بگذاری کنار چون خواهری و دلت نمیاد  ولی روابطت و رسمی تر کن و ازش انتظار نداشته ب ...

هر چی هم باهاش خوش اخلاق میشم با زنش آخرش میاد گیراشو ب من میده 

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

شوهر شما کار درست رو میکنه قدیم بود عروس نقش کلفت و داشت من الان خانواده همسرم بیان خونمون نمیزارم کمک کنن چون مهمونم و وقتی میرم اونجا هم همین توقع رو دارم....نمیشه خونه خودم جلوشون دولا راست بشم خونه خودشونم همینطور که

اینجا جای خاهر شوهر نیست 😂😂😂😂متاسفانه منم یه زن داداش دارم فقط در مقابلش سکوت میکنم جواب ابلهان ...

چی میگه مگه؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

مادربزرگ من سه تا عروس داره یعنی سه تا زن دایی دو تا دختر داره .

همیشه میگه به عروس ربط نداره خونه من کار کنه در جایی که دخترم هست به عروس مربوط نمیشه قرار نیست میاد مهمونی هم کار کنه . 

خداروشکر عروسامون همه راضیم آزمون. البته ما هم می ریم خونش کار نمیکنیم

ما اصلا توقع کار از عروسمون نداریم یعنی توقع هیچی تا حالا یه سر سوزن برا ما خرج نکردن در صورتیکه ما همیشه کلی براشون خرج مبکنیم 

ولی  کلا همیشه دنبال بهونن 

که یه جوری اذیتمون کنن اگه هیچ بهونه ای نداشته باشن اخرش مثلا میگن ما ناهار قیمه دوست داشتیم ولی مرغ پختین اونم با گله شکایتو دعوا

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

برای منم اینجوریه من اصلا دوست ندارم باهاشون در ارتباط باشم ولی داداشم و زنش دم به دقیقه میخوان بچسب ...

دقیقا میفهمم چی میگی چون در حال حاضر منم. همین شرایطو دارم

خواهر و مادرش چیز سنگین بلند کنن ؟ خودش بره بلند کنه 

مگه انها هم مثل شما زن نیستن ؟ 

مطمئن باش دلشون شکسته ازش

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...