2777
2789
عنوان

کیا مثا منن

230 بازدید | 42 پست

من همش فکر میکنم اگ ازدواج کنم نمیتونم پیش شوهرم غذا بخورم یا ازش پول بخوام 

من خیلی پرخور و شکموام باینکه لاغرم ولی احساس میکنم نمیتونم پیش شوهرم غذامو کامل تموم کنم 

مخصوصا اگ اون خودش کم خوراک باشه من ک نمیتونم بیشتر از اون بخورم

یانمیتونم چیزی هوس کردم بگم بخره و...

شماهام اینطوری هستین ؟

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اتفاقا پیشش اشتهام بیشتر میشه.😂😂اونم میگه چقد میخوری تو بعد من بهش میگم باور کن فقط چون دوس ندارم اصراف بشه اینکارو میکنم

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

نه من علاوه بر اینکه زیاد میخورم بخصوص صبحانه اروم هم میخورم .همسرم غذاش زیاده ولی زود تر از من میخوره و بخاطر من کلی صبر میکنه تا غذام تموم شه 

درباره پول هم مرد یکی از علایقش دادن پول به همسرش چون حس میکنه تکیه گاه و حامیه خوبیه نگران نباش 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
شما دوست صمیمی دارید؟ باهاش راحتید؟

من هیچ دوستی ندارم حتی تو جمع های دیگه هم خجالت میکشم اگه مامانم پیشم نباشه

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

اینا برا اولش. بعد که بری خونت شوهرت از هرکسی بهت نزدیک تر و باهاش راحت تری. جلو اون خود واقعیت هستی و راحت😊 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اولش اره شاید دوهفته ی اول نامزدی بعدش دیگه عادی میشه 

برای پول گرفتن من همین الانم‌نمیگم شوهرم خودش شعور داشت از زمان عقد ساپورت مالی میکرد

الانم‌که کلا همه ی کارتهاش پیش خودمه😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز