2821
2789
عنوان

کیا مثا منن

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 42 پست

اووووووو من بدتر بودم

ولی بتدریج خرده فرمایشاتم زیاد شد😆

دقیقا غذاخوردن رو خیلی استرس داشتم ولی همون جلسه اول خودم تعجبیدم!

شایدم بستگی به همسر و رفتارش داشته باشه..

خدا شکرت، خودت میدونی چرا... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مجردی از این فکرا زیاد میکردم اما الان میبینم اون از من بیشتر میخوره بعدش هم موقع درست کردن غذا اونقدر بوش بهت میخوره که سیر میشی واسه پول هم اولین باری که شوهرم بهم پول داد گفتم ممنون فقط میشه از این به بعد بریزی تو حسابم من پول دستم باشه خرج میکنم الان هم اول ماه که حقوقشو میدن همینطوری که قسطاشو پرداخت میکنه نفقه منم کارت به کارت میکنه😁دیگه لازم نیست هی بهش بگم

من سره سفره میشینم نه کسی رو میشناسم نه میبینم تا حده مرگ میخورم بیحس میشم همونجا می افتم:))

وای من نمیتونم پیشش اونطور بخورم یهو پیش خودش بگه چقد این زیاد میخوره و...  

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
وای من نمیتونم پیشش اونطور بخورم یهو پیش خودش بگه چقد این زیاد میخوره و...    

اولش کم میخوری بعد یهووووووووووووووووووو روت باز میشه سراز پا نمیشناسی خیالت راحت نهایت 1مااااااااااه رعایت کنی 

سلام استاتر عزیز شما بهتره یه چند وقتی به جاهای شلوغ بری مثل باشگاه یا کلاس رقص

دانشگاه رفتم خوابگاه رفتم و.. بدتر شدم بهتر نشدم

اولش کم میخوری بعد یهووووووووووووووووووو روت باز میشه سراز پا نمیشناسی خیالت راحت نهایت 1ماااااااااا ...

اونوقت اون نمیگ چطور تو اول کم میخوزدی الان گاو شدی؟

اونوقت اون نمیگ چطور تو اول کم میخوزدی الان گاو شدی؟

نهههههههههه چون مردها هم اشتهاشون باز میشه تو زندگی مسابقه هم میزارید

دانشگاه رفتم خوابگاه رفتم و.. بدتر شدم بهتر نشدم

برو کلاس رقص تاثیرش زیاده شما تا تو جمع بودن با همجنساتو نتونی قبول کنی نمیتونی با یه غیر همجنس زندگی کنی به هیچ وقت زندگی که فقط غذا یا پول گرفتن از شوهر نیستش که فردا پس فردا ممکنه از خجالتت سوئ استفاده کنه