2789
عنوان

کیا مثا منن

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 42 پست
برو کلاس رقص تاثیرش زیاده شما تا تو جمع بودن با همجنساتو نتونی قبول کنی نمیتونی با یه غیر همجنس زندگ ...

درسته  

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
وای من نمیتونم پیشش اونطور بخورم یهو پیش خودش بگه چقد این زیاد میخوره و...    

مطمعن باش اونا مردن بدشون از ما زنا بیشتر به غذا احتیاج داره اگر هم دیدی داره کم میخوره حتما خجالت میکشه تو که راحت باشی اونم راحت تر غذا میخوره بعدش هم اصلا مردا از زنایی که زیاد ادا در میارن خوششون نمیاد خودت باشی حله خیلی هم چیزی گفت میگی خوب تو هم بخور مگه جلوتو گرفتن. 😤من گشنمه😋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمعن باش اونا مردن بدشون از ما زنا بیشتر به غذا احتیاج داره اگر هم دیدی داره کم میخوره حتما خجالت م ...

من ادا در نمیارم اما خیلیییییییییییییی خجالتیم اگه مامانم باشه میتونم اگه تنها باشم اب هم نمیتونم بخورم

خوب این خیلی بده باید اعتماد به نفستو تقویت کنی چند سالته مگه

22

همه هم بهم میخندن واسه این اخلاقم اما درست شدنی نیست انگار

22 همه هم بهم میخندن واسه این اخلاقم اما درست شدنی نیست انگار

چرا اگه بخوای میتونی بهترین کار کلاس رقصه چون شاده و رفتارهایی که دارین از بین میره و نیاز به معاشرت زیادی داره

من ادا در نمیارم اما خیلیییییییییییییی خجالتیم اگه مامانم باشه میتونم اگه تنها باشم اب هم نمیتونم بخ ...

بعدش هم اوایل ازدواج معمولا همه باهم سر یه سفره غذا میخورن مامانت هم هست بعدش هم که دیگه برات عادی میشه اونم میشه مثل مامان بابات حتی راحت تر من الان سه ساله با شوهرم تو یک بشقاب غذا میخوریم حتی تو مهمونی ها و حتی وقتی باهم دعوامون میشه.

چطوری درست شدی؟

اوايل روم نميشد جلوش بخورم يا دستشويي برم اروم اروم خوب خجالتت ميريزه و اينم بگم چون پسرا خودشون راحت و پرووان تو زود راه ميفتي نترس

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!