من خاله ام ام شاالله تا چند وقت دیگهIVFمیشن اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید چی بخوره؟؟وچه کارهایی کنه کسی انجام داده که باردلر شده باشه ؟؟لطفا از ته دلتون دعا کنید که باردارشه ♡♡♡♡التماس دعا
نمیدونم خب به همه چی بستگی داره ای وی اف الان بارداری؟ طبیعی ؟
نه عزیزم باردار نشدم
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره واقعافقط اون باید بخواد ...خواهر من ۵ بار در بهترین مراکز تهران ای وی اف کرد ولی بی نتیجه
الهی خدا دامنشو طبیعی سبز کنه
دخترم و به فرزندی آوردیم.متاسفانه بارداری و تجربه نکردم و نمیکنم
اگه اون بالایی بخواد غیرممکن ترین چیز ممکن میشه توکل به خودش کسی و ناامیدنکنه به حق ناامیدی ابوالفظل عباس
چه کار خوب وخداپسندانه ای واقعا احسنت منم خیلی دوست دارم اینکار رو انجام بدم خوش بهحالتون کهدشوهرتون ...
ممنون لطف داری عزیزم ان شاالله خدا به خودت به دسته گل بده در کنارشم یکی و به فرزندی بیاری.من مشکل از شوهرمه مجبور بوده قبول کنه چاره جز این نداشت
هیچ فرقی با بچه خودتون نداره مطمئن باش ...خداسایه شماوهمسرتون رواز سربچه کم نکنه
بله حتما همینطوره از وجود خودمه با هیچ بچه ای عوضش نمیکنم عاشقشم.باباش که میمیره براش به معنای واقعی.ممنون عزیزم
هیچ فرقی با بچه خودتون نداره مطمئن باش ...خداسایه شماوهمسرتون رواز سربچه کم نکنه
التماس دعا.خیلی دوست دارم بارداری و تحربه کنم فقط بخاطر غریضه ای که تو وجود همه خانوماس.دوست دارم تجربش کنم اگه خدابخواد
التماس دعا.خیلی دوست دارم بارداری و تحربه کنم فقط بخاطر غریضه ای که تو وجود همه خانوماس.دوست دارم تج ...
ان شاالله که اگه خدابخواد کاری نداره شماهم باردار می شید درسته حس مادری خیلی مقدسه در وجود هر زنی هستش ولی صلاح خدابالاترین مصلحته برای انسان وماهم سرتسلیم فرو میاریم