2777
2789
عنوان

ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
ان شاالله که اگه خدابخواد کاری نداره شماهم باردار می شید درسته حس مادری خیلی مقدسه در وجود هر زنی هس ...

همینطوره.کاش خدا بخواد بارداری و تجربه کنم کاش.ولی مادرشدن و تجربه کردم خیلی شیرینه خداقسمت همه بکنه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه رو از بهزیستی گرفتید؟ چند ماهه یا چند سالست؟ چقدر تو نوبت بودید؟ حق انتخاب داشتید در تعیین بچ ...

آره.یک هفتش بود آوردیمش العان تو8ماه دخترم.5سال تونوبت بودیم.حق انتخاب کاملا با خودمونه.از جنس تا ظاهرش.من دختر سالم زیر 6ماه میخواستم که شکر خدا دخترم بندنافشم بود وقتی گرفتمش

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره.یک هفتش بود آوردیمش العان تو8ماه دخترم.5سال تونوبت بودیم.حق انتخاب کاملا با خودمونه.از جنس تا ظا ...

ممنون که جواب دادی عزیزم

من خیلی دوست دارم شوهرم راضی نمیشه، میگه بعدا کس و کار بچه پیداشون میشه اذیت میکنند،،، این بچه پدر مادرش معلوم بودند؟

ممنون که جواب دادی عزیزم من خیلی دوست دارم شوهرم راضی نمیشه، میگه بعدا کس و کار بچه پیداشون میشه اذ ...

خواهش میکنم.ان شاالله بتونی یه فرشته آسمونی بیاری ببینی چه لذتی داره.نه پدرمادرش معلوم نیست و قیم نداره.شمام میتونی یکی و بیاری که قیم نداشته باشه و خیالتون راحت شه

خواهش میکنم.ان شاالله بتونی یه فرشته آسمونی بیاری ببینی چه لذتی داره.نه پدرمادرش معلوم نیست و قیم ند ...

ادعای بعدش چی؟ همسرم از این بابت دوست نداره،، میگه ممکنه چندسال بعد یکی پیدا بشه ادعا کنه مادر یا پدر بچه است

ادعای بعدش چی؟ همسرم از این بابت دوست نداره،، میگه ممکنه چندسال بعد یکی پیدا بشه ادعا کنه مادر یا پد ...

اگه قیم نداشته باشه کسی نمیتونه ادعا کنه.چون رد صلاحیت میشن بچه رو ول کردن.قانون زیادی هست در این باره.همین طور الکی نیست بچه رو بیان و بگیرن.شناسنامه هم به نام خودتون میشه