2777
2789
عنوان

ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
فقط خدا باید بخوادهمین

آره واقعافقط اون باید بخواد ...خواهر من ۵ بار در بهترین مراکز تهران ای وی اف کرد ولی بی نتیجه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
نمیدونم خب به همه چی بستگی داره ای وی اف  الان بارداری؟ طبیعی ؟

نه عزیزم باردار نشدم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می شه بگید شماچطور باردار شدین 

باردارنشدم متاسفانه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره واقعافقط اون باید بخواد ...خواهر من ۵ بار در بهترین مراکز تهران ای وی اف کرد ولی بی نتیجه 

الهی خدا دامنشو طبیعی سبز کنه

تیکربچه دارین مال خودتون نیست 

دخترم و به فرزندی آوردیم.متاسفانه بارداری و تجربه نکردم و نمیکنم

دخترم و به فرزندی آوردیم.متاسفانه بارداری و تجربه نکردم و نمیکنم

چه کار خوب وخداپسندانه ای واقعا احسنت منم خیلی دوست دارم اینکار رو انجام بدم خوش بهحالتون که شوهرتون قبول کرده 

فدات بشم خانمی ‌...دیگه سنش بالاس فکر نکنم بتونه باردار بشه 😔😔😔😔😔😔

اگه اون بالایی بخواد غیرممکن ترین چیز ممکن میشه توکل به خودش کسی و ناامیدنکنه به حق ناامیدی ابوالفظل عباس

چه کار خوب وخداپسندانه ای واقعا احسنت منم خیلی دوست دارم اینکار رو انجام بدم خوش بهحالتون کهدشوهرتون ...

ممنون لطف داری عزیزم ان شاالله خدا به خودت به دسته گل بده در کنارشم یکی و به فرزندی بیاری.من مشکل از شوهرمه مجبور بوده قبول کنه چاره جز این نداشت

ممنون لطف داری عزیزم ان شاالله خدا به خودت به دسته گل بده در کنارشم یکی و به فرزندی بیاری.من مشکل از ...

هیچ فرقی با بچه خودتون نداره مطمئن باش ...خداسایه شماوهمسرتون رواز سربچه کم نکنه 

هیچ فرقی با بچه خودتون نداره مطمئن باش ...خداسایه شماوهمسرتون رواز سربچه کم نکنه 

بله حتما همینطوره از وجود خودمه با هیچ بچه ای عوضش نمیکنم عاشقشم.باباش که میمیره براش به معنای واقعی.ممنون عزیزم

التماس دعا.خیلی دوست دارم بارداری و تحربه کنم فقط بخاطر غریضه ای که تو وجود همه خانوماس.دوست دارم تجربش کنم اگه خدابخواد

التماس دعا.خیلی دوست دارم بارداری و تحربه کنم فقط بخاطر غریضه ای که تو وجود همه خانوماس.دوست دارم تج ...

ان شاالله که اگه خدابخواد کاری نداره شماهم باردار می شید درسته حس مادری خیلی مقدسه در وجود هر زنی هستش ولی صلاح خدابالاترین مصلحته برای انسان وماهم سرتسلیم فرو میاریم