2777
2789

ازادي هرساعت بري و بياي

هزينش هم تو شهرا مختلف متفاوت

هركي از ننش قهر مرده

با شوهرش دعوا كرده

فرارررر كرده اومده اينجا

اكثراً شب ميرن صبح ميان 

محيط فوق العاده ناجوري

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من خودم امسال دانشجو شدم اطلاعاتم کامله راجع به خودگردان

اولا هزینه خییییلی زیادی میگیرن ازت اگه توانایی مالیشو نداری یا نمیخوای به سادگی پولتو خرج کنی خودگردان نرو

با اینکه میدونم سراسری ها اکثرا تا ترم ۳ خوابگاه دولتی نمیدن و مجبوری خودگردان باشی دوترم رو میتونی تحمل کنی ولی بیشتر نه

ثانیا خودگردان ها معمولا تعداد جمعیت زیادی رو تو اتاق کوچیک میندازن ولی هستن درعین حال خودگردان هایی که تعداد نفرات هر اتاق بین ۲ تا ۴ نفره که اونم هزینش خیلی زیاد میشه.

عزیزم اول مطمئن شو مجوز داره اتاقاش چند نفره س و چه رشته ای معمولا اونجا درس میخونه . مثه خونه ست یعنی مثه خوابگاه های دیگه ورود و خروج و حضور غیاب نداره  یه پول پیش میدی که بعدا بهت بر می گردونن بسته به کیفیت خوابگاه از 500 تا 1.5 ماهیانه هم باید اجاره بدی از 150 تا 500

عزیزم من خودم امسال دانشجو شدم اطلاعاتم کامله راجع به خودگردان اولا هزینه خییییلی زیادی میگیرن ازت ...

مگه حراست و سرپرستی ندارین ؟ مگه عبور و مرورتون چک نمیشه ؟  بعضی خانوما یه چیزایی گفتن من ترسیدم . 

والا من یه ترم خوابگاه خودگردان بودم یه جا ترمی ۵۰۰ هزینه میدادم البته سوییت بود ...ینی سه تا اتاق با هم یه حموم دستشویی و آشپزخونه داشتیم ...همه جور آدمی هم بود اونجا ...ینی فقط دانشجوها دانشگاه دولتی اونجا نبود علمی کاربردی ،پیام نور همه جور دانشجویی بودن .و خب یه مقدار جو خوبی نداشت ...اوایل مشکل سرویس هم داشتیم

ازادي هرساعت بري و بياي هزينش هم تو شهرا مختلف متفاوت هركي از ننش قهر مرده با شوهرش دعوا كرده فر ...

عزیزم باید جایی برن که با دانشگاه ها قرار داد دارن اونجا ها اینجوری نیست