2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوابگاه خودگردان اگه واسه دانشجوهایه دانشگاه دولتی باشه کلا قانونش مثل خوابگاه های دولتیه همون محدودیتارو داره من خودم دانشگاه دولتی بودم دو ترم اول خوابگاه خودگردان بودیم هزینه اش بیشتر از خوابگاه دولتی بود ولی قوانینش همون بود محیطشم سالم بود اکثرا ورودی هایه خودم و هم دانشکده ایام بودن

سعی کن خوابگاهی رو انتخاب کنی که هم نزدیک دانشکده باشه هم خیلی پایین شهر نباشه من دانشکدمون شمال شهر بود ولی خوابگاهی که ترم 1و2 انتخاب کردم پایین شهر بود یکم اذیت شدم از نظر محیط ولی در کل زندگی تو خوابگاه حس خیلی خوبی داره اگه دوستایه خوبی داشته باشی که من خوشبختانه داشتم فقط زود اعتماد نکن 

عزیزم اول بگو که کدوم شهر و دانشگاه میخوای بری و آیا اون خوابگاه زیر نظر دانشگاه هست یا نه کلا آزاده؟!

مثلا من دیدم که خودگردان های تهران بعضیاشون خیلی سطح داغونی دارن و همینجور کسایی که توش هستی. و اینکه زیر نظر دانشگاه هم باشه یا نه حسابش کلی فرق داره

عزیزم اول بگو که کدوم شهر و دانشگاه میخوای بری و آیا اون خوابگاه زیر نظر دانشگاه هست یا نه کلا آزاده ...

فلا ک باید انتخاب رشته کنم ببینم کجا قبول میشم دوتا ازونجایی ک انتخاب کردم زده خودگردان

بیشعور نباشیم…  
فلا ک باید انتخاب رشته کنم ببینم کجا قبول میشم دوتا ازونجایی ک انتخاب کردم زده خودگردان

خب اگه توی دفترچه نوشته خودگردان بنظرم یعنی تحت نظر دانشگاهته و خیلی با خودگردانای آزاد فرق داره. اینجوری فقط دانشجوهای همون‌ دانشگاه میتونن اونجا ساکن‌ باشن و دانشگاهم یه مبلغی رو از هزینه ش تقبل میکنه و واسه شما سبک تر میشه و مثه آزاد سرسام آور نیست. اگه همینطوری که میگم باشه راحتیش و یه سری امکاناتش حتی خیلی بهتر از خوابگاهای دولتی محیط دانشگاست. چون من خودمم خودگردان تحت نظر دانشگاه بودم و خیلی بیشتر از دوستانی که توی خوابگاهای خود دانشگاه بودم از شرایطم راضی بودم. بازم برای اینکه مطمئن بشین بهتره زنگ بزنین دانشگاه و بپرسین

خب اگه توی دفترچه نوشته خودگردان بنظرم یعنی تحت نظر دانشگاهته و خیلی با خودگردانای آزاد فرق داره. ای ...

چقد خوبین شماها اخههه😍😍😍😍مرسیییی مرسیییی ی دنیا ممنونم 😘😘😘💞💞💞💜💜💜

بیشعور نباشیم…