2777
2789

درضمن اینی که میگن هرکسی از شوهرش و خانوادش فرار کرده میره خوابگاه خودگردان اصصصصلا حقیقی نیست!

اولا برای ثبت نام تو "خوابگاه" برگه انتخاب واحد و کارت و شماره دانشجویی لازمه و فقط و فقط دانشجو پذیرش میکنن هرخوابگاهی حتی خصوصی.

ثانیا اون پانسیون هستش که افراد با هر شرایطی چه دانشجو چه غیر دانشجو رو پذیرش میکنه

از این بابت اصصصلا نگران نباش من خوابگاه های زیادی رو گشتم حتی ۱ مورد هم اینجوری ندیدم توشون. ولی پانسیون چرا هستن اینجور افرادی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه حراست و سرپرستی ندارین ؟ مگه عبور و مرورتون چک نمیشه ؟  بعضی خانوما یه چیزایی گفتن من ...

نه عزیزم خود دانشگاه ها یه سری خودگردانو تعیین می کنن و اونجا امنیتش خوبه 

مگه حراست و سرپرستی ندارین ؟ مگه عبور و مرورتون چک نمیشه ؟  بعضی خانوما یه چیزایی گفتن من ...

چرا عزیزم هم حراست هست هم سرپرست هم نظافت چی.

خواهر من ۲ ترم تو خودگردان موند راضی بود فقط از شلوغ بودن محیطش ناراضی بود.همین الانم خیلی از دوستام رفتن خودگردان خودمم تصمیم داشتم برم و رفتمو گشتم و دیدم که مناسبن ولی با شرایط من جور درنمیومدن.

عزیزم باید جایی برن که با دانشگاه ها قرار داد دارن اونجا ها اینجوری نیست

اهان عزيزم ممنونم از راهنماييت دوست خوبم 🙏🏻🌺تشكر نميدونستم💋💋💋

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
درضمن اینی که میگن هرکسی از شوهرش و خانوادش فرار کرده میره خوابگاه خودگردان اصصصصلا حقیقی نیست! اول ...

مرسی بابت توضیح کاملت 😘😘😘😘😘😘💜💜💜💜💜💞💞💞💞💞🌸🌸🌸🌸

بیشعور نباشیم…  
محیطش چی ؟! از نظر ادما

همه دانشجوان

ببین یه چیزی بگم اینکه هم اتاقیت آدم  سر به راهی باشه یا نه رو همون اول که نمیتونی متوجه بشی. به مرور با رفتاراش میفهمی. و اصلا هم از کسی نباید بترسی  هیییچ تاثیری روت نمیزاره تو ترم ۱ ارتباطتتو باید محدود کنی با همه وفقط آدمای اطرافتو بشناسی. 

بعد تصمیم بگیری با کی صمیمی بشی با کی قطع ارتباط کنی و اگه دوستی پیدا کرده باشی و به هم بخورین باهم مچ بشین و ترم بعد باهم اتاق بگیرین

مثلا تو دفترچه انتخاب رشته میزنن خوابگاه خودگردان ینی زر نظر خودم دانشگاهس؟!

دانشگاه ما وقتی رفتیم برا ثبت نام خوابگاه یه لیست داد بهمون گفت این خوابگاه های خود گردان زیر نظر دانشگاه هستن. سعی کن خوابگاهی بگیری که به دانشگاهت نزدیک باشه یا همکلاسیاتو پیدا کن و با اونا همگی یه خوابگاه بگیرین