2777
2789
عنوان

خسته شدم😔

234 بازدید | 45 پست

سلام شوهرم با اینکه پول داریم نمیاد بریم بیرون تفریح😤وای اینقدر حوصلم سر رفته بهش میگم وعده سره خرمن میده.همش میخوابه با گوشیش بازی میکنه.۲۴ ساعت سرش تو گوشیه😐

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چیکارش کنم؟وقتی ام میگه مثلا فلان رو  میریم بیرون وقتش که میشه و من وسایل آماده کردم میاد میگه میخوای بریم؟یعنی بریم؟منم زهرم میشه میگم نه نمیریم اصلا.نمیذاره ام من تنهایی برم 

گوشیشو بردار بنداز تو چاه توالت 😒

خسته شدم نیهان جان.چیکار کنم که گوشیشو دست نگیره.کلش بازی میکنه به خدا گاهی باهاش حرف میزنم اصلا جواب نمیده بس که سرش تو گوشیه

سرکار میره ولی کارش سخت نیست

من دو روز تو خونه باشم جایی نرم حالت افسردگی بخودم میگیرم شوهرم میاد با ناز منو با زور😆 میبره بیرون ....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مثل من 😄الانمامانم میگه بیا بریم بیرون میگم نع😅😅😅

شوهره منم اگه خونه باشه میگه نه نرو

خسته شدم نیهان جان.چیکار کنم که گوشیشو دست نگیره.کلش بازی میکنه به خدا گاهی باهاش حرف میزنم اصلا جوا ...

بهش بگو واقعا دارم عذاب میکشم عاقا من اینجاااام منو ببین چرا بهم بیتوجهیییی بخدا اذیت میشمممممم 😔

درخواست دوستی ممنوع !

من دو روز تو خونه باشم جایی نرم حالت افسردگی بخودم میگیرم شوهرم میاد با ناز منو با زور😆 میبره بیرون ...

اگه ام بگم بریم پارک میگه دونفری😐منم دونفری حوصلم سر میره خوب.بازی میکنیم ولی دلم میخواد چندتا دیگه ام باشن شلوغ باشیم.چند هفته پیش دونفری رفتیم پارک خوابید شروع کرد با گوشی بازی کردن😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز