2789
عنوان

خسته شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 45 پست
بهش بگو واقعا دارم عذاب میکشم عاقا من اینجاااام منو ببین چرا بهم بیتوجهیییی بخدا اذیت میشمممممم 😔

میگم.باهاش حرف میزنم به خوبی میگم اصلا فایده نداره.شبا قبل خوابم گوشیش دستشه😔میگم بذارش کنار میگه ۵ دقیقه صبر کن کارم تموم بشه منم بهم برمیخوره میگم آخه یه بازی اینقدر مهمه😐

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ام بگم بریم پارک میگه دونفری😐منم دونفری حوصلم سر میره خوب.بازی میکنیم ولی دلم میخواد چندتا دیگه ...

😂

خب عزیزم کاری کن سرش گرم باشه نره سراغ گوشی... بدمینتون ببرین بازی کنید شامتونو ببرید...خوشحالی خودتو وابسته بقیه ندونید خودتون لذت ببرین 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
الانم بیا بامن بریم بیرون 😁😁✋ قول میدم خوش بگذره

😭😭😭بیا ببر منو نجاتم بده.

میگم.باهاش حرف میزنم به خوبی میگم اصلا فایده نداره.شبا قبل خوابم گوشیش دستشه😔میگم بذارش کنار میگه ۵ ...

یه مدت بهش بی محلی کن بگو تو ک بمن نیاز نداری همه چیزت گوشیته پس کاری ب کار منم نداشته باش

درخواست دوستی ممنوع !

الانم بیا بامن بریم بیرون 😁😁✋ قول میدم خوش بگذره

فقط بگو کجا  بریم  😁😁پایه ام 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😂 خب عزیزم کاری کن سرش گرم باشه نره سراغ گوشی... بدمینتون ببرین بازی کنید شامتونو ببرید...خوشحالی ...

من خیلی شلوغم به خدا.بیا صندوق عقب ماشینمونو نگاه کن پره توپ و وسیله بازیه😐عاشقه شهربازی و بازی کردنم ولی وقتی نمیاد چیکار کنم؟

یه مدت بهش بی محلی کن بگو تو ک بمن نیاز نداری همه چیزت گوشیته پس کاری ب کار منم نداشته باش

باشه😔

💓💓درست میشه توام اینجوری کفرشو در بیار 

همه چیزش خوبه ها الا این یکی😐حسرت به دلم مونده یه بار بیاد با هم تلویزیون ببینیم