2821
2789
عنوان

خسته شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 45 پست
همه چیزش خوبه ها الا این یکی😐حسرت به دلم مونده یه بار بیاد با هم تلویزیون ببینیم

عزیزم،،میفهممت منم کلی حسرتها مونده ب دلم،،، باور کن هرمردی یه اپشنی رو نداره،، 

درخواست دوستی ممنوع !

عزیزم،،میفهممت منم کلی حسرتها مونده ب دلم،،، باور کن هرمردی یه اپشنی رو نداره،، 

نمیدونم چرا خدا فول آپشن طراحی نکرده😐

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجا دوس داری؟؟ 😀😆😆

الان دلم خوردنی میخواد میشه بیام بخورمت👻حس میکنم خوشمزه ای

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شوهره منم اگه خونه باشه میگه نه نرو

شوهر من جایی مثلا دریاهم میریم بقیه زن و شوهرا میرن قدم میزنن و بازی اون همونجا روی فرش میخوابه هر چیم بهش میگم پاشو انگار نه انگار😥

همیشه خانوادگی میریم همه میرن میگردن به ماهم میگن شما مواظب وسایل باشید😒 

شوهر من جایی مثلا دریاهم میریم بقیه زن و شوهرا میرن قدم میزنن و بازی اون همونجا روی فرش میخوابه هر چ ...

نگهبان 😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😂😂😂 بیاااا اگ میتونییییی 😂  خوشمزه خودتیییییی با همون عکس پروفت ک ازش خوشمزگی میباره 😁 ...

😅😅😅😅😅😅 هععععی کاش میتونستم یه گاز ازت بزنم😞

نمیدونمم دلمم چی میخواد فقط😐 ادمیزاد غذا شیرینی 

خخخ گشنته ؟ 😞😞😞😞😞😞🍟🍔🍕🍖🍝🍛🍤🍶🍹🍣🍚🍜🍲🍢🍰

اره تازه همین الان ناهار خوردما😞 برم حاضر شم برم بیرون شاید دلم فهمید چی میخواد

سر راهت دنبال منم بیا 

چش چش 😁😁

چشمت بی بلااااا 💋💋💋 منم میخام برم اماده شم برم یه دوری بزنم برگردم حوصلم پوکید، بوس بوووس 🍬 ...

اع پس خوشبگذره عزیزم😘😘😘 فعلا اودافظ

2823
2791
2779
2792