2789
عنوان

دختره...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 34 پست
از خونه که میری بیرون باید برات عادی باشه چون هزار نوع افراد مریض ممکنه اطرافت باشن که تو از درونشون ...

منم هم کلام نشدم چون کسی که الکی دعوا راه میندازه حتما یه مشکلی داره اگه ادامش میدادم خدا میدونه با این سلیته گری چی به سرم میورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دلم گریه میخواد تاحالا کسی بامن اینجوری حرف نزده خدا سر خودش بیاره صد برابرش

باید میگفتی الان زنگ میرنم گشت 110

چون لباساش ضایع بوده مثل پلنگ فرار میکرده 😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
تو هم میزدی تو سرش دختر لجن سلیته رو...من بودم یکی میخوابوندم زیر گوشش که بفهمه از این گ و ه خوریا ن ...

عزیزم اگه استارتر اینکارو که توالان گفتی  میکرداون وقت یه دعوای حسابی راه میوفتاد گیس وگیس کشی میشد ومعلوم نیس دعوا به کجاها میکشید اون وقت استارتر ممکنه بودن یه کاری  دستِ خودش ودختره  بدهدمثل(جرم قتل-ایراد ضرب وجرح)

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم اگه استارتر اینکارو که توالان گفتی  میکرداون وقت یه دعوای حسابی راه میوفتاد گیس وگیس کشی ...

خب بهتره از این بود که الان دلش گریه بخواد....تصورش هم سخته جلوی هزاران نفر خورد بشی...تازه نه تنها توهین بلکه تماس بدنی هم داشته....اوففففففف خداا منکه حرصم گرفت😡

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

اتفاقا کار خوبی کردی ک جوابشو ندادی 

معلومه ازون آدمای مریض و خود درگیر بوده از اونا ک سرشون درد میکنه واسه دعوا

بهتر ک باهاش دهن ب دهن نشدی 

حالام دیگه ناراحت نباش و بهش فکر نکن 

♥LINKIN PARK♥
خب بهتره از این بود که الان دلش گریه بخواد....تصورش هم سخته جلوی هزاران نفر خورد بشی...تازه نه تنها ...

نخیر خانوم جان اتفاقاً استارتر عاقل بود که دیگه دعوا رو کش ندادچون اگه کش پیدا میکرد ممکن بودکلانتری برن شکایت بشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من سه سال قبل یه همچین‌ماجراییو شنیدم‌که دو تا خواهر بیرون رفته بودن تو منطقه نارمک

بعد  دونفر دیگه با همین ظاهری که شما تعریف کردین یهو بهشون کلید میکنن که چرا موقع رد شدن از کنار ما تنه زدی

و بعد دعوا شده و حمله کردن بهشون و طلاهاشونو دزدیدن و یکی از خواهرها هم‌باردار بود دوماهه

بعدشم‌یه موتور میاد و سریع سوارشون‌میکنه و میرن

اتفاقا کار خوبی کردی ک جوابشو ندادی  معلومه ازون آدمای مریض و خود درگیر بوده از اونا ک سرشون د ...

نمیتونم بهش فکر نکنم همش میگم کاش جوابشو میدام کاش میگفتم این کاش اون اصلا نمیتونم بخوابم 

من سه سال قبل یه همچین‌ماجراییو شنیدم‌که دو تا خواهر بیرون رفته بودن تو منطقه نارمک بهد دونفر دیگه ...

عجب منم اتفاقا بعد که رد شدم دیدم یه موتوری دو پشته بودن البته بهشون گیر دادن و یچیزی پروندن 

منم هم کلام نشدم چون کسی که الکی دعوا راه میندازه حتما یه مشکلی داره اگه ادامش میدادم خدا میدونه با ...

افرین که کوتاه اومدی این خودش هنر بزرگیه اتفاقا باید خوشحال باشی که تونستی بهترین عکس العمل رو نشون بدی.ناراحت نباش 

نمیتونم بهش فکر نکنم همش میگم کاش جوابشو میدام کاش میگفتم این کاش اون اصلا نمیتونم بخوابم 

عزیزم درکت میکنم

ولی مطمئن باش اگه جوابشو میدادی کار به جاهای باریک میکشید ، فحش و کتک کاری و گیس و گیس کشی ... مردم جمع میشدن و خیلی بد میشد 

شما کار درستی کردی محلش نذاشتی 

خب طبیعیه ک الان حس بدی داری 

ولی فردا پس فردا کم کم یادت میره 

طرف روان پریش بوده بابا اصن ارزش نداره ک بهش فکر کنی

بیخیااال 😊

♥LINKIN PARK♥