2789
عنوان

دختره...😭

638 بازدید | 34 پست

امروز عصر با دختر خالم رفتیم بیرون پیاده روی جمعه هم بود شلوغ دوتا دختر جلومون بودن ببخشید با لباس راحت و ارایش انچنانی که خیلی زشت بودن ما پشت سرشون بودیم اصلا هم کاری به کارشون نداشتیم گوشیم زنگ خورد گوشی رو برداشتم حرف زدم قطع کردم اصلا هم حرف بدی نزدم دخترای جلویی وایسادن من و دختر خالم جلو افتادیم یهو یکی از دخترا با صدای بلند گفت هوی چرا دوستمو مسخره کردی منم اصلا به خودم نگرفتم یهو زد پشت سرم گفتم میگم چرا دوستمو مسخره کردی گفتم من حرفی زدم؟به دوسش گفتم من شمارو مسخره کردم؟دختره باز گفت اره با گوشیت حرف میزدی دوستمو مسخره کردی گفتم با شوهرم حرف زدم چیکار به تو و دوستت داشتم اصلا حرف برام نومد فهمیدمم اگه سر به سرش بذارم قاطی میکنه خیلی بد حرف زد وسط شلوغی من کاری نکردم زد تو سرم خدا نبخشتش از عصر حالم گرفته اصلا نمیتونم هضمش کنم

غصه نخور لابد اونم ازلحاظ روحی مشکل داشته 

ولی توخوب کاری کردی که بحثو ادامه ندادی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه برگشتن نگاه کردن خیلی حالم بد شده منم راهمو ادامه دادم چندبارم هوی هوی گفت اصلا بهش محل ندادم چقد بعضیا بی فرهنگن مطمنم هدفش فقط جلب توجه بود

مستی دیوانه ای چیزی بوده. مهم نیست فکر کن مریضی روانی داشته تحت فشار بوده دعا کن خوب شه مریض لایق ترحمه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بهتر شد چیزی نگفتی معلوم نی چی خوردا بودن

منم از بعضی خانم های تو خیابون میترسم و فرسنگ ها فاصله میگیرم تا پاچه نگیرن

یسریا منتطرن الکی دعوا راه بندازن

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

تو هم میزدی تو سرش دختر لجن سلیته رو...من بودم یکی میخوابوندم زیر گوشش که بفهمه از این گ و ه خوریا نکنه...یعنی چی اخه؟؟؟ نباید میریختی تو خودت هر چیم میشد نباید کوتاه میومدی...اینجور ادما درسته منتظر دعوان ولی خیلی بی ادبی کرد....اشغال

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش