2777
2789
عنوان

بچه دارشدن با وضیت اقتصادیه حال!

334 بازدید | 30 پست

من ۱۳ ساله ازدواج کردم و ی دختر ۱۱ساله دارم.الان قصد دارم برای بارداری دوم اقدام کنم.(به دلایلی نتونستم زودتر اقدام کنم ومیدونم خیلی دیره) ولی اطرافیانم معتقد هستند باشرایط نامعلوم فعلی کشور اصلا آوردن فرزند دوم منطقی نیست. نظر شما چیه دوستان؟؟

شما همونی که شوهرت خ عصبیه و جدیدا جلو بقیه هم بحث میکنه باشما؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شرایط مالی خود شما داره تو همین شرایط نا بسامان مالی کشور عده ای هستن که دارن عشق دنیارو میکنن و اصلا ککشون هم نمیگزه
باید ببینی میتونی تو این وضع نابسامان از خرج و مخارجش بربیای یا نه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

یکی داری بسته میدونی قیمت مای بیبی چن شد؟؟ 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)