2777
2789
عنوان

دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 67 پست
توروخداکم ندیدبدیدبازی دربیارین یه شبه دیگه اصلا باش چندروزخودتوبذارجای ن طرف زمین گرده شایدیه روزم ...

دقیقا

ی هفته پیش منم با خونوادم رفتیم ی شهر دیگه یه شب خونه دختر دوست بابام موندیم.خیلیم تحویلمون گرف و خیلی بمون رسید.ما هم کلی دعاش کردیم و ایشالا بعدا واسش جبران میکنیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر من دختر خوبیم 😐 چه زن خوبی بودم 

چرا

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

منن این مشکلو داشتم  دستشویی خیلی سختم بود برم حمومون تو اتاق بود اونجا میرفتم ار مجبوری😣😣😣

خونمون یه خواب  و حالمون کوچیک اصلا یه وضعی خدا نصیب نکنه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
واقعا سخته اونم ادم مجرد

عیبی نداره مهمان حبیب خداست  خدا یه جایی که شما هم به کمک احتیاج داشتید به دادتون میرسه یه امشب رو سخت بگذر دیگه به شوهرتم گیر نده اگه دوست خودت هم بود وشوهرت گیر میداد دوست داشتی

فقط امشب میمونه؟

تا یه هفته تهرانه دیشب اینجا بود امشب اینجاست😞😞😞😞

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
توروخداکم ندیدبدیدبازی دربیارین یه شبه دیگه اصلا باش چندروزخودتوبذارجای ن طرف زمین گرده شایدیه روزم ...

چه ربطی ب ندید بدید بازی داره😐😐😐😐😐

من با چادر و.... جلوی مرد غریبه هی رژه برم،برم دستشویی و...

اگه تو انقدر راحتی نمیدونم اما من نیستم😐

دقیقا ی هفته پیش منم با خونوادم رفتیم ی شهر دیگه یه شب خونه دختر دوست بابام موندیم.خیلیم تحویلمون گ ...

به خدامادرم پنحاه سالشه همیشه ی خدامهمون داشتن ازیه اتاق کوچیک شروع کرده توهمونجاهم کلی مهمون داشت حتی کسایی روکه.نمیشناخت الان خداروشکرماشالاه خداخونه ای داده بهش عوض یه درکلی دروسرویس بهداشتی داره هرکسی نون دلشومیخوره دلت کوچیک باش مطمعن باش توهمونجای کوچیکم میمونی

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
شوهرم باید مدیریت میکرد،طرف صدتا رفیق داره پیش هیچ کدوم نرفته اومده خونه ما😐

شوهرمنم نه گفتن بلد نبود ولی کم کم خودش به اشتباهش پی بردتحمل کن حتما سنش کمه متتوجه نیست نباید دوست مجردشوخونه راه بده 

چند روز قراره بمونه؟؟ حالا اگه‌ یه شبه بزار بمونه...ولی خودشون باید فکر کنن اونا که مردن راحتن عین ...

والله دو شبه اینجاست قراره یه هفته اینجا باشه

چرا

من اصلا حالا که فکر میکنم یکبار هم غر نزدم که چرا فلان شد چرا من ندارم چرا  فلانی میاد چرا فلان فامیلیت این رفتارو کرد اصلا و ابدا ساکت  بودم هر بدی هم بهم میکرد تو دلم میریختم 😐 ای خاکککککککک دو دستی تو سر من ای لعنت به من که چقدر خودمو عذاب دادم یبارم من حاضر جوابی نکردم حتی وقتی حق با من بود 😶 هیچ  منظورم با شما نبود کلا از صبح دیدم خانوما چقدر خوشلختن و زبوندار برای خودم متاسف شدم خاک تو سر ساده من کنن