2777
2789
عنوان

دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 67 پست
عیبی نداره مهمان حبیب خداست  خدا یه جایی که شما هم به کمک احتیاج داشتید به دادتون میرسه یه امشب ...

والله ب شوهرم هیچی نگفتم داره بهم سختم میگذره اومدم اینجا درددل دور ازجون شما بعضیا میخوان ادمو قورت بدن

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی هدفت بچه دارشدن باشه , دیگه تکراری و غیرتکراری نداره , یه کاریه که برای رسیدن به هدفت باید انجا ...

یعنی دیگه لذتی نداره؟   

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
یعنی دیگه لذتی نداره؟    

انشاالله حامله که شدی و بعد بچه دارشدن هرچی خواستی لذت ببر 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
من مثل یه انسان معمولی رفتارمیکنم نیومده که درودیواروبخوره بره دسشویی روهمه میرن هرغذاییبخوریم مهمون ...

از طرز بیان شما معاشرتی بودن کاملا پیداست،منو شما نمیتونیم حرف همو درک کنیم چون شما اصلا متوجه نشدی مشکل من چیه!!!!!!

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
قربتا الی الله یادت رفت😑😂😂😂😂😂😂

ای وای دیدی , الان یادم رفت بگم وگرنه خدا خودش میدونه قربته الی الله بوده 😂

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50