دوست همسرم شب اومده مونده اینجا،خیلی ناراحت و عصبیم نمیدونم چه رفتاری کنم واقعا
ب شوهرم میگم میگه جا نداشت شب اومده اینجا دیگه بهم گفت روم نشد بگم نه
مجرد هستش منتقل شده بندرعباس الان برای کاری اومده شهرما
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عیبی نداره مهمان حبیب خداست خدا یه جایی که شما هم به کمک احتیاج داشتید به دادتون میرسه یه امشب ...
والله ب شوهرم هیچی نگفتم داره بهم سختم میگذره اومدم اینجا درددل دور ازجون شما بعضیا میخوان ادمو قورت بدن
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مثل یه انسان معمولی رفتارمیکنم نیومده که درودیواروبخوره بره دسشویی روهمه میرن هرغذاییبخوریم مهمون ...
از طرز بیان شما معاشرتی بودن کاملا پیداست،منو شما نمیتونیم حرف همو درک کنیم چون شما اصلا متوجه نشدی مشکل من چیه!!!!!!