2777
2789
عنوان

دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 67 پست
تا یه هفته تهرانه دیشب اینجا بود امشب اینجاست😞😞😞😞

حالا  غصه نخور   خونم  ۱۶ متره  بی اتاق خواب  دوست شوهرم  سرباز    هفته  دو روز میاد لباساشو میشورم   ولی  ناراحتم نمیشم میگم  یه  روز منم یه جا گیر میکنم  خدا به دادم  برسه   حتما بنده خدا مجبوره 

خدایا شکرت..      
یا علی ۲۰ روز دیگه مهمون نیس.سوهان روحه

دقیقا. شوهر منم تو رودرواسی گیر کرده بود , جفتمونم شاغل , منم خیلی بدم میاد خودمون خونه نباشیم و کسی خونم باشه ولی مجبور شدم دیگه , اونم اوایل ازدواج 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی امضات 😢😢😢

😢😢😢😢😢😢😢😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
حق داری مسافرخونه میتونه بره.

مسافرخونه هیچی کلی دوست داره اینجا،ازصبح خونه رفیقش بوده شب اومده اینجا ک بخوابه

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
چه ربطی ب ندید بدید بازی داره😐😐😐😐😐 من با چادر و.... جلوی مرد غریبه هی رژه برم،برم دستشویی و... ...

من مثل یه انسان معمولی رفتارمیکنم نیومده که درودیواروبخوره بره دسشویی روهمه میرن هرغذاییبخوریم مهمونمم میخوره عقب افتاده نیستم ازمعاشرت کردن بترسم یاراحت نباشم حدخودمم میدونم چطوررفتارکنم فکرکنم توخانواده ای بزرگ شدین که زیادمعاشرت ندیدین مهمون برکت خونه س اگه دوست همسرت متین نیس یامشکل دیگه حرفتوقبول دارم خودت بیرونش کن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
دوست شوهر من با مادرش و خواهرش و بچه خواهرش 20 روز اومدن خونمون , مامانش بیمار بود , فک کن ما اون مو ...

این اقدام چجوریاست؟ 

همه اقدام اقدام میکنن   

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
چرانمیتونی؟! راحت باش خونه خودته. ماهم وقتی مهمون آقا داریم راحت میرم دستشویی، مگه خودشون دسشویی نمی ...

من روم نمیشه بخدا،شوهرمم حساسه موندم این وسط

اعصابم بهم ریخته

این اقدام چجوریاست؟  همه اقدام اقدام میکنن    

انشاالله عروس شدی میفهمی , یک شب درمیون به قصد بچه دار شدن 😂

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
والله دو شبه اینجاست قراره یه هفته اینجا باشه

آخه الان واقعا سخته مهمون داشتن...درکت میکنم.حالا این مجرده.من که سالی دو سه بار مهمون داشتم هم خونواده شوهرم یه هفته میومدن ازشهرستان که حالا اشکال نداره.ولی دوست شوهرمو که از تهران بودن و چی بگم یه هفته خونم موندن....آخه چیزی هم نگی عادت میکنن😑😑

درست میشه دایی  
منن این مشکلو داشتم  دستشویی خیلی سختم بود برم حمومون تو اتاق بود اونجا میرفتم ار مجبوری😣😣😣 ...

دقیقا مثل من،درک نمیکنن تا نبینن خونم چه شکلیه

انشاالله عروس شدی میفهمی , یک شب درمیون به قصد بچه دار شدن 😂

اییییششششش 

زیاده که 

نخوبه    

تکراری میشه

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
چه خسیسی واقعا که حالا چیشده مگه آجرای خونه رو خورده یا وسایلتو بار زده 😞😞😞

عزیزم چرا غیرمنطقی حرف میزنی مگه گفتم دزده گفتم من معذبم وااااااااا

اییییششششش  زیاده که  نخوبه     تکراری میشه

وقتی هدفت بچه دارشدن باشه , دیگه تکراری و غیرتکراری نداره , یه کاریه که برای رسیدن به هدفت باید انجام بدی