2777
2789
عنوان

بیایدبگم توعروسی دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 72 پست
یه طوری به گوششون برسون که از اون برخوردشون ناراحتی ولی عروسی پسر برادرشوهرت برو چون ربطی به اونا ن ...

چطوری منم تنهاراهی که به ذهنم میرسه این که نرم عروسی تاهمشون بفهمن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم باید همونجا گوشی رو دوباره میبردی نشون میدادی میگفتی عکس نگرفتم یکبار بهتون گفتم عکس نگرفتم حالا چه تحفه ای هستی تو که من عکستو نگه دارم یه چندتا درشتم بارشون میکردی الانم به شوهرت بگو زنگ بزنه به داماد وهمینارو بهش بگه 

ازدیشب تاحالاکلی گریه کردم نمیدونم چکارکنم دلم خنک بشه

به نظر من که زیاد جدی نگیر اونها پرسیدن شما هم گفتی که نگرفتی تموم شده رفته اینجوری بخوای هی دنبالشو بگیری بدتر موضوع بزرگ میشه،در صمن در مورد تیپ زدن و اینها هم به نظر من عروسی این نزدیکان یکباره حتما برو سر و قورت درست کن و حسابی خوشگل کن برای پس انداز خونه حالا حالا ها باید صبر داشته باشی با این یکبار دو بار اتفاقی نمیفته حتما تیپ بزن و لذت ببر😉

شوهرش خیلی باشوهرم صمیمیه اصلن همچین ادمی نیست حتی براخریدکت وشلوارش هم من وشوهرم همراهش بودیم

آخی...عزیزم خودت رو سر این جماعت ناراحت نکن.....قدر محبت و صمیمیت رو نمیدونن.....عروسی برو ولی اصلا به اونها محل نده ......

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  
اگه شوهرتم نميره نرو ولي اگه شوهرت ميره يه تيب بزن و خوشگل كن برو چششون دربياد محلشونم نده اون خاند ...

بخدادلم خیلی ازشون پره توعروسیهاشون میگم که فامیلای شوهرمن یعنی فامیلای خودم ولی اونهایه طوری باهام رفتارمیکنن که انگارمن غریبه وانگاراونهاازخرطوم فیل افتادن

به نظر من که زیاد جدی نگیر اونها پرسیدن شما هم گفتی که نگرفتی تموم شده رفته اینجوری بخوای هی دنبالشو ...

بخدانمیخوام ازخودم تعریف کنم ولی بااینکه بیست ودوسالمه ویه دخترسه ساله دارم واصلن تیپ انچنانی نزده بودم توهمون عروسی یه خانمی اومده بودجلومادرشوهرم منوازمامانم خواستگاری کرده

بخدانمیخوام ازخودم تعریف کنم ولی بااینکه بیست ودوسالمه ویه دخترسه ساله دارم واصلن تیپ انچنانی نزده ب ...

پس خیلی جوونی عزیزم واسه پس انداز وقت زیاده اینجور مجالس حتما به خودت برس و لذت ببر،وظیفه پس انداز رو بیشتر به موصله همسر بزار

پس خیلی جوونی عزیزم واسه پس انداز وقت زیاده اینجور مجالس حتما به خودت برس و لذت ببر،وظیفه پس انداز ر ...

اره ولی خیلی ازیتم ازاینکه خونه ندارم اخه توخونه مادرشوهرم میشینم فقط یه اتاق ویه اشپزخونه دارم ولی جداست ازخونشون