2777
2789
عنوان

بیایدبگم توعروسی دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 72 پست

عزیزم خواهر شوهر رو به برادر شوهر ربط نده. برو عروسی اما سرسنگین باش .اخه داماد و خواهرش فقط اعتراض ب عکس کرده بودن خواهر شوهرات ک دخالت نکردن.

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش خیلی باشوهرم صمیمیه اصلن همچین ادمی نیست حتی براخریدکت وشلوارش هم من وشوهرم همراهش بودیم

زیادی ک قاطی بشید میشه این .شاید عروس حساس شده

ازدیشب تاحالاکلی گریه کردم نمیدونم چکارکنم دلم خنک بشه

نمیخاد تلافی کنی دلت خنک شه شخصیت خودتو نگه دار و به همسرت بگو خیلی محترمانه توی جشن پسربرادرشوهرت ک اونا هم هستن بهشون بگه ک عکسی درکارنبوده 

حالا عروس چه تحفه ايه كه انقد حساسن؟

چند سال پيش كه عكس و قيلم گرفتن او عروسيا مثل الان عادي نبود

تو رقص دو نفره منو شوهرم من يه لحظه ديدم نصف جمعيت گوشي بدست دارن فيلم ميگيرن

مگه چي ميشه احتمالا ٩٩ درصدشون ديگه فيلم مارو رو هيچ رم و حافظه اي ندارن 

الانم ديگه اينستا و اينترنت پر از اينجور عكس و فيلماس ميخوان چيكار

من بودم هرگز نمیرفتم چقد بی شخصیتن😠😡😳😵

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

عروسی ماهم همه اومده بودن کنار عکس سر مجلسی عکس انداخته بودن بدترینش این بود که جاریم با دوربین ازکل فامیلای من که میرقصیدن فیلم گرفته بود حالا اگه خودم بودم فقط اشکال نداشت تا یه مدت دوربینشو گرفتیم با خواهرشوهرم فیلمارو پاک میکردیم اونم چون انکار کرده بود که فیلم نگرفته دهنش بسته شده بود 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏