2777
2789
عنوان

نگهداری امپول در. یخچال درسته یا نه ؟

55247 بازدید | 17 پست

سلام دوستان .امپولهای ویتامین دی که روغنی هست رو باید تو یخچال بذارم یا نه ؟اخه ما تو بندریم و اینجا هم هوا شرجی هست .از. طرفی هم تو نت یه دکتری گفته بود. داروهای ویتامینی نباید. تو یخچال گذاشته بشن . در. ضمن کسی امپول ویتامین دی زده ؟چون روغنیه باید درد داشته باشه نه ؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه تو يخچال نزاريد، تو كابينت كنار يخچال نگه داريد دردش هم مثل امپول نوروبيوم هست بالاخره ...

اگه تو یخچال بذارم چیکار. میشه ؟

اخه اینجا هوا گرمه هر چند. هم که تو خونه کولر داریم اما بازم همه مواد غذایی رو باید. بذارم تو یخچال چون کپک میزنه 

یخچال ما خیلی سرده من ویتامین دی و گذاشتم داخلش موادش یخ زد خراب شد . اگه یخچالت زیاد سرد نیست بزار ...

یخچال من درجه ش روی ۳ هست . شما چند وقت گذاشته بودین تو یخچال که خراب شد. من الان از دیروز. گذاشتم تو یخچال خراب شده ؟؟؟؟؟

مواد دارو اثرش رو از دست ميده يكسري امپول ها داخل يخچال هستن يكسري ها نه ويتامين دي خارج يخچال بايد نگه داشته بشه و گرما و شرجي اونجا هم مشكلي نداره داخل كابينت كنار يخچال بزاريد

یخچال من درجه ش روی ۳ هست . شما چند وقت گذاشته بودین تو یخچال که خراب شد. من الان از دیروز. گذاشتم ت ...

آخه یخچال ما اتوماتیکه نمیتونم درجشو دستکاری کنم تو میتونی کمش کنی اگه زیاده . نه یه روز خراب فک نکنم بشه من زیاد گذاشته بودم شاید دوهفته 

مواد دارو اثرش رو از دست ميده يكسري امپول ها داخل يخچال هستن يكسري ها نه ويتامين دي خارج يخچال بايد ...

کابینت کنار یخچال چیه، بگو توو درب یخچال باید نگه داری بشه ضمنا شما مگه دکتری اینطوری غلط مردم رو راهنمایی میکنی ویتامین د3 باید توو درب یخچال نگه داری بشه و به تاریخ رو آمپول توجه کنید و قبل از زدن حتما بدید دکترتون با دقت اون آمپول رو بررسی کنه اینکه اینجا از مهین خانوم و شهین خانوم در مورد آمپول بپرسید دوستان عزیزی که این پیامو میخونید کارتون اشتباه ست با دکتر مشورت کنید این خانوم که دکتر نیست با سلامتی خودتون بازی نکنید