2777
2789
عنوان

جوشششششش

286 بازدید | 43 پست

سلام من کلی جوش تو صورتم دارم که عوارض پمادیه که استفاده می کردم مصرف پماد رو قطع کردم و الان هم دارم هر روز ماسک خیار می زارم رو صورتم و هرشب صورتم رو با روغن زیتون چرب می کنم اما هیچ تاثیری نداشته داشته پوست کمی خشک شده بود و التهاب داشت که خوب شد اما جوشانده خوب نشدن کسی راهکاری داره برای  از بین بردن این جوشای لعنتی.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من بازوهام جوش میزنه و چون دستکاری میکنم جاش میمونه.پماد کترل استفاده کردم که هم ترتینوئین داره و ضد جوشه و هم اسکراب قوی هست و لایه برداری میکنه.البته یکی دوماهه مصرف نمیکنم چون هوا گرمه و اگه لایه برداری کنم پوستم آسیب میبینه.واقعا موقر بود برامن 

عرق شاتره و کاسنی بخور کبدت ثصفیه شه.جوش و لک هات کمتر میشن

یا رفیق من لا رفیق له   
خوبه صابونش    لک نمیاره؟!   قیمتش چطوره؟!

خیلی خوبه....پنج تومنه😊

خودش بروشور داره بخونیش میبینی چقدرخاصیت داره..اصن الان سرچ کن صابون گوگرد...ببین عالیه😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
خوب عزیزم روݝن زیتون برای صورت؟خوب خودش باعث میشه جوش بزنی که

واقعا اما من قبل از این که از اون پماده رو استفاده کنم صورتم رو با روغن چرب می کردم اما جوش نمی زدم اتفاقا ابرو هام و مژه هام هم پر پشت شدن و پوست خشکم نرم شده من تاجایی خوندم روغن زیتون برای پوست خیلی خوبه و خواص زیادی داره فقط شب ها باید به پوست که نور نیست  زدنور خورشید تو روز باعث میشه روغن زیتون پوست رو تیره کنه 

اگه هورمونیه نمیدونم....ولی درکل من از صابون گوگرد استفاده میکنم

هورمونی نیست از عوارض پمادیه هست من تا حالا از صابون گوگرد استفاده نکردم شاید اثر کنه میشه در موردش یه کم بگید

من جوش نمیزنم ولی ی چندوقتی بود جوش هام اصلا نمیرفت زنداییم پماد زینک اکساید رو بم معرفی کرد خداروشک ...

واقعا چه جالب من این پماد رو دارم استفاده می کنم ببینم تاثیر داره اگه داشت می گم در ضمن نوع پوست شما چه جوریه

هورمونی نیست از عوارض پمادیه هست من تا حالا از صابون گوگرد استفاده نکردم شاید اثر کنه میشه در موردش ...

من تابستونا کلا استفاده میکنم چون پوستم چربه..یکم بوش ناخوشاینده...ولی تاثیرشو خودت میبینی...میگم که تو نت سرچ کن...ببین خودت..خیلی خاصیت داره

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
من بازوهام جوش میزنه و چون دستکاری میکنم جاش میمونه.پماد کترل استفاده کردم که هم ترتینوئین داره و ضد ...

خیلی ممنون عرق شاهراه و کاسنی رو یکی دیگه هم بهم معرفی کرده بود ولی استفاده نکردم در ضمن این کرمی که خریدید قیمتش چنده عوارضی نداره