2777
2789
عنوان

جوشششششش

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
بچه ها میدونین علت اینکه بعضیا دوست دارن جوش رو بترکونن و فشار بدن چیه؟

من نمی دونم ولی خیلی دوست دارم بترکونم داداشی کارش زیاد و سنگینه و همیشه پشتر عرق میکنه واسه همین جوش میزنه جوش چرکین گنده منم همشون رو می ترکونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمی دونم ولی خیلی دوست دارم بترکونم داداشی کارش زیاد و سنگینه و همیشه پشتر عرق میکنه واسه همین جو ...

دلیلش به این خاطره که تو ناخوداگاه ذهنتون خشم وجود داره. و با این کار خشمتون تا حدودی تخلیه میشه😊

خواهر شوهر منم خیلی جوش میزد و جای جوشاش هم میوند. برا جای جوشاش و جوشاش یه دکتر طب سنتی بهش گفت یه محلول درست کنه بزنه. خیلی خوب جواب گرفت به منم گفت برا روشن شدن پوست خوبه من زدم ولی من اصلا نه جوش داشتم و نه جای جوش،یکم کهیر زدم. چون من پوستم خیلی حساسه و حتی با اب خالی هم کهیر میزنم.حالا شما هم با احتیاط مصرف کن اگر خواستی مصرف کنی. یک الی 2 تا قرص آسپرین رو له کن تو یه ظرفی و در حد 2 قاشق غذاخوری بهش آب بهش اضافه کن و همش بزن. بعد خیلی کم در حد نوک قاشق بهش جوش شیرین بزن. یکم باید موادت کف کنه اگر نکرد جوش شیرینش رو خیلی کم بیشتر کن. و دوباره هم بزن. یه بار صبح یه بار شب بزن به پوستت و تا اونجایی که پوستت خشک بشه بزار بمونه رو پوستت. ولی اگر دیدی پوستت داره میسوزه زود بشورش چون معمولا با یکی دو بار اولی چون پوستت عادت نداره و جوش داری پوستت رو میسوزونه ولی بعد 2 یا 3 بار عادت میکنه پوستت و یواش یواش جوشات رو خشک میکنه بازم میگم اگر دیدی کهیر زدی دیگه از این محلول استفاده نکن. و بعد اینکه جوشات هم خوب شد دیگه نزن چون دیگه بعدها رو پوستت جواب نمیده

دلیلش به این خاطره که تو ناخوداگاه ذهنتون خشم وجود داره. و با این کار خشمتون تا حدودی تخلیه میشه😊 ...

من کلا تفریحم جوش ترکوندنه😧

اوقات فراغتمو باهاش پر میکنم.کلا مرض دارم دستم ناخودآگاه بدنمو لمس میکنم برآمدگی پیدا کنم و دستکاری کنم

یا رفیق من لا رفیق له   
من کلا تفریحم جوش ترکوندنه😧 اوقات فراغتمو باهاش پر میکنم.کلا مرض دارم دستم ناخودآگاه بدنمو لمس میک ...

خشم درون داری، که میخوای تخلیش کنی. ببین چجوری میتونی خشمت رو از بین ببری. البته تحقیقات علمی میگه که اینجور ادما اکثرا خودشون از خشمشون خبر ندارن و فقط میدونن که از این کار لذت میبرن اما نمیدونن چرا. و بازم تحقیقات میگه این کار بد نیست چون کمک میکنه که ادما اروم بشن البته موندن جای جوش ها عواقب کارشونه

خشم درون داری، که میخوای تخلیش کنی. ببین چجوری میتونی خشمت رو از بین ببری. البته تحقیقات علمی میگه ک ...

تنها راه تخلیه خشمم ترکوندن کله خواهر شوهرمه زورم بهش نمیرسه میفتم جون پوست بیچاره خودم😅

یا رفیق من لا رفیق له   
حالا میرم زینک اکساید و صابون گوگرد رو امتحان میکنم ببینم چی میشه ترکیب ماسکاتو بزار اگه میتونی عز ...

درمن پماد زینک اکساید اون خانم برای جوش معرفی کرد فکر نکنم برای جای جوش موثره باشه پماد زنیک اکساید برای سوختگی هست