2777
2789
عنوان

جوشششششش

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
من تابستونا کلا استفاده میکنم چون پوستم چربه..یکم بوش ناخوشاینده...ولی تاثیرشو خودت میبینی...میگم که ...

پوستم چرب نیست خشکه البته خیلی کمه اینم از عوارض پماده 

خیلی ممنون عرق شاهراه و کاسنی رو یکی دیگه هم بهم معرفی کرده بود ولی استفاده نکردم در ضمن این کرمی که ...

شهر به شهر قیمتش متفاوته.من 20تومن میخرم.عوارض خاصی هم ندیدم فقط یکی دوهفته اول پوست زیادی ملتهب میشه که اگه زیر آفتاب نری حله.تو دفترچه اش کامل توضیح داده

مادرشوهر من عاشق عرقیجاته و همیشه ازهمه گیاها عرق میگیره.اگه نزدیکم بودی شاهتره و کاسنی مادرشوهرساز میدادم بهت

یا رفیق من لا رفیق له   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهر به شهر قیمتش متفاوته.من 20تومن میخرم.عوارض خاصی هم ندیدم فقط یکی دوهفته اول پوست زیادی ملتهب میش ...

واقعا چه جالب ما تو شهر کوچکی زندگیمی کنیم که هیچیک نداری برای خرید این عرقیات باید به شهرای بزرگ رفت😢😢😢😢

من بازوهام جوش میزنه و چون دستکاری میکنم جاش میمونه.پماد کترل استفاده کردم که هم ترتینوئین داره و ضد ...

واسه جوش بازو من دکتر رفتم یه کرم و یه محلول داد خواستی درخواست دوستی بده تا اسماش برات بفرستم 

منم چند وقتی بودیم وسط پیشانیم جوش میزد و منم فشارشون می دادم جاهاشون مونده بود اما با استفاده از ما ...

حالا میرم زینک اکساید و صابون گوگرد رو امتحان میکنم

ببینم چی میشه

ترکیب ماسکاتو بزار اگه میتونی عزیزم

حالا میرم زینک اکساید و صابون گوگرد رو امتحان میکنم ببینم چی میشه ترکیب ماسکاتو بزار اگه میتونی عز ...

من نصف یک سیب زمینی خام رو رنده می کردم و بعد نیم ساعت رو پوستم می ذاشتم بعد با سرد می شستم یا خیار رو رنده کن و به مدت بیست دقیقه رو صورتت بزار بعد با آب سرد بشور خیار خنک کنندست برای جوش جای خوش خیلی خوبه و آب رسان پوست هست سیب زمینی پوست رو سفید میکنم جای جوش و جوش رو از بین می بره. برای سیاهی زیر چشم مفیده و به مرور صورت  روپر می کنه می تونی از آب پیاز هم استفاده کنی برای جوش و جای خیلی خوبه و پوست رو شفاف می کنه می تونی آب پیاز رو بگیری و به صورتت بزنی بعد که خشک شد تفاله های پیاز رو با عسل مخلوط کن و به صورتت بزن بعد 15 مین صورتت رو با سرد بشور در ضمن پیاز چشم می سوزانه اما تاثیر فوق العاده ای داره سرکه سیب عالیههههه سرکه سیب ضد التهاب و برای جوش و لکه خیلی خوبه نصف قاشق غذا خوری سرکه سیب رو با آب رقیق کن و با یک تیکه پنبه به صورتت بزن.

گوجه فرنگی و ماست هم برای از بین بردن جای جوش موثره می تونی از هر کدوم هم به تنهایی استفاده کنی من با استفاده مدوام از این ماسک ها جای جوش هام رو از بین بردم البته من ماسک های خونگی خیلی زیاد دیگه هم بلدم که می تونم بهت معرفی کنم و بگم فقط روزی یک دونه  از ماسک ها رو استفاده کن چند اگه روزی چند ماسک رو با هم استفاده  کنی جای این که خوب بشه بد تر می شه و اینکه یک ماسک رو به مدت یک هفته استفاده کن و اگه دیدی تاثیر داره ادامه بده نه این که امروز مثلا ماسک پیاز گذاشتی فردا سیب زمینی رو صورتت بزاری و قبل از اینکه ماسک رو صورتت بزاری مقداری رو دستت بزار مثلا ماسک خیار 20 مین باید رو صورتت بزاریی پس رو دستم 20 مین بزار بعد بشور ببین اگه  پوستت واکنشی نشون نداد و مشکل پیش نیومد رو صورتت بزار چون بعضی از ماسک ها شاید جواب بر عکس بدن و باعث مشکلات دیگه میشن میشن مثل جوش لکه یا خشکی پوست امیدوار جواب بگیری

حالا میرم زینک اکساید و صابون گوگرد رو امتحان میکنم ببینم چی میشه ترکیب ماسکاتو بزار اگه میتونی عز ...

راستی برای  خودت یک برنامه درست کن و طبق همون برنامه پیش برو این طوری سردرگم نمی شی حالا امروز این ماسک رو گذاشتم فرداچه ماسکی بزارم منم هر هفته یک برنامه برای خودم درست می کنم طبق همون پیش رم