2777
2789
عنوان

سیسمونی +عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 158 پست
عزیزم ما تو روستاییم اصلا لازم نمیشه چون بیرون نمیرم ،کالسکه و اسه تو شهرو بازارو ادم تنها جایی بره ...

اها پس تو روستا لازم نمیشه درسته 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اردک زرده چیه؟ 

نمیدونم والا ،مثلا خواهر شوهرم داره توش اسباب بازی ریخته ،منم تو جهازم قبلا گرفته بودم برا سبد لباس ولی لازمم نشد دیدم ب اتاق نی نی میاد گذاشتم برا اون ،الکی 😄😉

با اجازه استارتر  بچه ها لباس بیمارستان چی بگیرم شیک باشه؟ من هرچی پسندم میشه سرهمی ولی سرهمی ...

مارک پاریز سایز صفر بگیر

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
با اجازه استارتر  بچه ها لباس بیمارستان چی بگیرم شیک باشه؟ من هرچی پسندم میشه سرهمی ولی سرهمی ...

بیمارستان فقط سر همی بگیر انقد بچه کوچیکه که نمیشه بغلش کرد با سر همی بغل کردنش راحت تره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عزیزم بهتره لباس آستین بلند با شلوار براش ببری بیمارستان بچه کوچولو زود سردش میشه و سرما میخوره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
کاش منم مادربشم خدایا دلم پره ازت اونقدرکه همین الان داره باقیش از چشام میچکه   خداپناه همه ی ...

ایشالا بزودی😄نگران نباش

کاش منم مادربشم خدایا دلم پره ازت اونقدرکه همین الان داره باقیش از چشام میچکه   خداپناه همه ی ...

عزیزم انشاالله به حق فاطمه زهرابه حق چهارده معصوم توهم مادربشی امیدت به خداباشه 

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...