2777
2789
عنوان

سیسمونی +عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 158 پست
همه ی دوختنیاشو مامانم خوشگلم انجام داده ،پرده ،ملافه ،تشک گارددار ،عروسک بالشی ،اون مبله مثلا..... ...

چه مامان با سلیقه ای 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم بفرما

نه ديگه عزيزم نگم بهتره در مورد رنگ ميخواستم بگم كه ديدم همه چي باهاش ست شده

به سلامتي باشه عزيزم ♥️

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
با اجازه استارتر  بچه ها لباس بیمارستان چی بگیرم شیک باشه؟ من هرچی پسندم میشه سرهمی ولی سرهمی ...

بعدم بچه خواهرت چقد بود مگه

من سرهمیای مادرکر گرفتم بچم چهاروخورده ای بود اصلا تنگش مبود

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

وای دلم ضعف رفت فدای دست و پای کوچولو   مبارکه دنیا اومد از طرف ما دستای نازشو ماچ کن   

بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن )  میخواهید بیاید آی دی تل.گرام  فقط بگید از  نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4
ان شاالله.کاش همین الان همین لحظه مادرم پیشم بود چقدر تنهام چقدر بیکسم اونوقت سرمو میزاشتم روپاش واز ...

اخی عزیزم اینجا هم همه مثل خواهرات هر چی صلاح خدا باشه خودتو ناراحت نکن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

استارتر جون و دوستاییکه لطفا برا من و پسر پنج ماه و نیمم دعا کنید دکتر گفته احتمال زایمان زودرس هست چون دهانه رحمم انقباض داره و سرویکسم ۲۵ هست.

اگه دنیا بیاد از بین میره😭تو رو خدا برای پسرم شاهان دعا کنید سر وقت بیاد و سالم و سلامت باشه

استارتر جون برا پسرم شاهان موقع زایمانت دعا کن دعات مستجاب میشه موقع زایمان😭

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏