2777
2789
عنوان

سیسمونی +عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 158 پست

خیلی زیباس عزیزم انشالله به سلامتی زایمام کنی و ازشون استفاده کنید و لذت ببرین

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتر  بچه ها لباس بیمارستان چی بگیرم شیک باشه؟ من هرچی پسندم میشه سرهمی ولی سرهمی ...

سرهمی چون نوزادبندناف داره نمیشه پوشیدبراش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خیلی با سلیقه چیدی مبارکش باشه و به خوشی استفاده کنه   

غصم شد برا نی نی های خودم  اولی که یه عالمه مادرم سیسمونی داد ولی حیف خونه مادر شوهر بودم تو اتاق ۳ در چهار همه رو هم ریخته بودم برا دومی هم که باز خونمون نیمه ساز بود همه تو یه اتاق بودیم برا سومی م که اتاق نداشتم وقتی هم که اتاق براشون فراهم شد که دیگه بزرگ شدن 

الهی بمیرم برا چهارمی که کمدش یه دونه کمد کوچولو اونم تو کتابخونه هست اتاقشم که فعلا اتاق خودمون هست 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خیلی با سلیقه چیدی مبارکش باشه و به خوشی استفاده کنه     غصم شد برا نی نی های خودم &n ...

ماشالله خدا زیادترشون کنه عزیزم 😉😄💜اشکال نداره ایشالله تو زندگیاشون و ایندشون خوب باشه خوشبخت بشن

چشم عزیزم ،محتاجیم ب دعا ،اسم پسرت چیه گلم ؟

شاهان

من دیشب برای سلامتی تو و پسرت امیر حسین دعا کردم.انشالله خدا قبول کنه.انشالله بسلامتی بچتو بغل بگیری😍

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
شاهان من دیشب برای سلامتی تو و پسرت امیر حسین دعا کردم.انشالله خدا قبول کنه.انشالله بسلامتی بچتو بغ ...

فدای دل مهربونت عزیزم ،انشالله شماهم همینطور ،سلامت باشین همیشه 😘