2777
2789
عنوان

سیسمونی +عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 158 پست
درخته کاغذ دیواری نیست؟؟؟ چه جالب پس چیه؟؟؟؟کجا گرفتی.اسمش و بگو منم پیدا کنم  رنگ اتاقتو دوس ...

میگن استیکر ،والا ما نزدیک گرگانیم ی جایی تو پاساژوارکانا بود استیکر ریزو درشت داشت از اون خریدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید میشد کمتر هم خرید کنه ولی خرید یه جفت کفش اضافه و اسباب بازی قیمت خاصی نداره که رو خانواده فشار ...

ی جفت کفششو کادو گرفته اون دمپاییشو باباش ذوقش زده خودش تو بازار بوده خریده ،مثلا این چیزام هس دیگه ،ب قول شما دنبال مارک و گرونی نبودم از هر چی خوشم اومده قیمت مناسبشو برداشتم مثلا ،بخدا بعصیاشو از بازار هفتگی گرفتم ،اصلا هم بهم بر نمیخوره ،تازه اگه بدونین مامانم چقد اصرار داره خرید کنمو دعوام میکنه میگه هیچی نخریدی میان فامیلا یچی میگن ،من اصن برام مهم نیس کی چی میگه ،هر کی یه سلیقه ای داره هر کی ی طرز فکری داره ...بزار بگن

ی جفت کفششو کادو گرفته اون دمپاییشو باباش ذوقش زده خودش تو بازار بوده خریده ،مثلا این چیزام هس دیگه ...

واقعا این طرز فکرت آفرین داره...الان خیلی از ماها به خاطر همین حرف مردم موقع خرید جهیزیه و سیسمونی اصلا فکر توان خانواده ها نیستیم.واقعا خوشم اومد...کاش این مدل طرز فکر روز به روز بیشتر بشه.

امیدوارم با دل خوش از وسایل استفاده کنی و لحظات خوشی رو تو اتاق پسر کوچولوت داشته باشی.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
حتما عزیزم ،عاشق خاطرات زایمانم 😍،دعا کنین برام قربون دلهای مهربونتون

الهی بسلامتی.

بعدا که اومدی پست گذاشتی منو یا لایک کن یا پیام بزار برام که بحونم😍برات امشب دعا میکنم زایمانت راحت باشه.اسم پسرمو موقع زایمانت بیار لطفا

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
کاش منم خونم دو خوابه بود موندم بلاتکلیف😥😥😥

عزیزم سخت نگیر زیاد ،خونه یکی از خواهر شوهرای منم ی خابه در حال حاضر هیچی نگرف برا بچش ،با اینکه وضعشونم خوبه تهرانم هستن ،ادم وقتی شرایطشو نداره سخت نگیره بهتره ،ایشالله ی خونه چند خابه قسمتت بشه حسابی سنگ تموم بزاری

امیر حسین عزیزم 😍شما چی ؟

نامدار باشه عزیزم خیلی قشنگه

ب من گفتن بچه مریضه باید سقط شه آمنیو دادم گفتن سالمه خداروشکر. همونجا نذر کردم اسمشو محمد بزارم. محمد یاسین. ولی شوهرم یزدان دوس داشت حالا که نذر کردیم میگه محمد یزدان من میگم بهم نمیان نمیدونم محمد .... چی بزارم ترکیبی.

امیرعلی هم دوس داشتم.

نامدار باشه عزیزم خیلی قشنگه ب من گفتن بچه مریضه باید سقط شه آمنیو دادم گفتن سالمه خداروشکر. همونجا ...

یچی بزار شوهرتم راضی باشه عزیزم ببینه بهش اهمیت میدی ،من از همون مجردی میگفتم ایشالله بچه اولم پسر باشه ،اسمشم نیما دوس داشتم ،تا همین ماه هشتم میگفتم نیما بعد شوهرمو گفتم تو اصن اسم بچه رو نطر ندادی همون نیما ؟گف نیما دوس ندارم من از همون اول امیرحسین دوس داشتم سنگینه بزرگم بشه بد نیس ،دیگه دلشو نشکوندم لجم نکردم ...

درخته کاغذ دیواری نیست؟؟؟ چه جالب پس چیه؟؟؟؟کجا گرفتی.اسمش و بگو منم پیدا کنم  رنگ اتاقتو دوس ...

استیکر میگن ب اینا ،اگه دوروبرتون پیدا نکردی تواینترنت زیاد هس ،سایت هوم دکور ،سایت پدیده شاپ