2777
2789
عنوان

سیسمونی +عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کییی

نمیدونم کدوم کاربر بود البته سیسمونی خودش نبود از سیسمونی کسی دیگه عکس گذاشته بود فکر میکنم تو اسفند ماه گذاشته بود

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

همه ی دوختنیاشو مامانم خوشگلم انجام داده ،پرده ،ملافه ،تشک گارددار ،عروسک بالشی ،اون مبله مثلا.....

ببخشید لود شدن عکسا طولانی شد الان کامنتاتونو میخونم دوستان ،برای سالم بودن نی نی و زایمانم دعا کنین ،مرسی از همگی 💜

چه ناز و خوشگله اتاق و وسایلش...ایشااله به سلامتی زایمان کنی....خیلی با سلیقه چیده شده...آفرین که به ...

ب نظر شما خرج اضافی نکرده؟ هرچی اسباب بازیه خریده تا کفش بزرگ خریده حالا یه کالیسکه ک خیلی واجبه نگرفته فک میکنین خرج اضافی نکرده اتفاقا کالیسکه واجبه.درضمن مبارک باااشه

اسم تاپیکش چی بود؟ 

بخدا یادم نیست ولی جزو پربازدیدا بود خیلیا یادشونه  اونایی که بودن بیان بگن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مبارکه وی کالسکه رو حتما بگیر بعدا میفهمی چه نعمتیه

عزیزم ما تو روستاییم اصلا لازم نمیشه چون بیرون نمیرم ،کالسکه و اسه تو شهرو بازارو ادم تنها جایی بره میخوره ،خواهر شوهرم گرف فامیلاگرفتن اصن پلاستیکشو نکدن هنو

با اجازه استارتر 

بچه ها لباس بیمارستان چی بگیرم شیک باشه؟

من هرچی پسندم میشه سرهمی ولی سرهمی اصلا تن پسرخواهرم نشد تنگ و کوچیک بود. از این تیکه ای ها بگیرم؟ این مدل قشنگه بنظرتون تیکه ایش؟