ب نظر خودم ولخرجی نکردی زیاد ،سعی کردم ضروریاشو بگیرم فقط ،،،کالکسه و کریو و فلانو اینا لازمم نمیشد اصن نگرفتم ،،،،،روروک بچه خواهرشوهرم هس اگه لازم شد از اونو استفاده میکنم ،ی سری وسایلاش تو کیف بچس اماده کردم واس بیمارستان ،تخت و کمدشو اتاقشو باباش براش زحمت کشیده ،لباساشو اسباب بازیاشو اینا رو مامان بزرگش ،کلا همه باهم سه و خوردی چهار تومن بیشتر نشده فک کنم ...
انشالله با شادی و سلامتی از تک تک وسایلش استفاده کنه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
همشون عالی ایشالا به سلامتی نینیتو بغل بگیری ایشالا فرهنگ بد سیسمونی سنگین تموم بشه همه بتونن ...
کییی
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....