2777
2789
عنوان

سیسمونی +عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 158 پست
اتاق افتاب گیره سیاه افتاده عکس

مبارکه چه نازه.انشالله بسلامتی زایمان کنی و بچت و بسلامتی بغل بگیری

اوناییکه زدی به دیوار و روش وسیله گذاشتی و میگن شلف!؟

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ناز و خوشگله اتاق و وسایلش...ایشااله به سلامتی زایمان کنی....خیلی با سلیقه چیده شده...آفرین که به خاطر حرف این و اون کلی خرج اضافه نکردی.کاش فرهنگ بشه بینمون که که خرید تمام جزئیات سیسمونی رو واجب ندونیم...

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

ترکیب رنگ مورد علاقه منه

ایشاله پسرت سالم و زیبا و‌باهوش بدنیا بیاد و بزرگ بشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

خیلی قشنگه به سلامتی استفاده کنی عزیزم

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

مبارکه عزیزم پیشاپیش تولد نی نی رو هم تبریک میگم الهی که به سلامتیو خوشی بیاد تو اتاق قشنگش پیش مامان با سلیقش

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
افرین کار خوبی کردی منم بچه بیارم فقط روروک و گهواره و از اینا ک بچه میزارن توش میبرن مهمونی نمیدونم ...

کریر هست اسمش‌مثله سبده بچرو میزارن توش حمل میکنن

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏