2821
2789
عنوان

حواسم نبود

193 بازدید | 18 پست

مغازه داریم ما مامانم میشینه توش من میرم کارت میکشم صبح حواسم نبود یه اعتبار بیست هزارتومنی کشیدم ک اصلا مشتری نداره چ کار کنم خیلی غصه میخورم

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

اعتبار چی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه همراه اوله برمیگردونه ولی مسیبت داره ده روز اینا هم طول مبکشه.البته اگه جواب بده اپراتوراشون.ولی ...

چطوری برمیگرده ؟ تورو خدابهم بگو

در ثانی لیست تومن ارزش غصه خوردن نداره یه ماه دیگه یادت نیست انقدر از این ضرر ها هست که تو زندگي.الب ...

20تومن کلا تو کارت پول بود میخواستم همه رو 2 تومنی بکشم ک زدم خراب کردم

زنگ بزن اپراتورش بگو اشتباه کردی شاید برگردوند

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چطوری برمیگرده ؟ تورو خدابهم بگو

برو سایت همراه اول به شماره هست که امور مشترکین هست.بهش زنگ بزن به اپراتو هاشون بگی راهنمایی میکنن.من یه بار شارز بیست تومنی گرفتم.از حسابم کم کرد ولی شارز نشد گوشیم.تقریبا ده روز طول کشید بیاد حسابم.هزار بار زنگ زدم

خدایا گاهی نگاهی
یعنی پولو به کارت برمیگردونه؟

آره یا حالا بهت اعتبار 2 تومنی میدن. من یه بار شار ژ خریدم پولم شد شار ژ نکرد زنگ زدم برام شار ژ کردن

برو سایت همراه اول به شماره هست که امور مشترکین هست.بهش زنگ بزن به اپراتو هاشون بگی راهنمایی میکنن.م ...

باشه مرسی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز