2777
2789
عنوان

موهامو بعدهفده سال زدم

466 بازدید | 41 پست

تازانوم بود هی میریخت یا گیر میکرد تا استخون گردنم کوتاهش کردم مدلش بهم میاد ولی هی یادم میره موندارم دست میندازم جمعش کنم میبینم نیست یکم گریه کردم ولی زشت نشدم حداقل ۱۵تومن فروختم با پولش میخوام برم دندونمو درست کنم🫤حالا هی همه میگن چرا زدی فلان

شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜

تا زانو 🫪

من نه دیوونه ام و نه مستعد تراپیست .نه تاکسیکم و نه رد فلگ. فکر میکنم اونقدر خوب نقش بازی کردم که توام باورت شد آدمم؟بابا من گربه امممم 🐈فقط مجبورم تظاهر کنم به آدم بودن، چون حوصله ی پنجول کشی با همنوعینم رو ندارم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره خیلی بلند بود

حالا دیگه اونقدر کوتاه نمیکردی

تا وسط کمرم مثلا اوکی بود

ولی موی کوتاه بسیار زیباتره به نظر من

من نه دیوونه ام و نه مستعد تراپیست .نه تاکسیکم و نه رد فلگ. فکر میکنم اونقدر خوب نقش بازی کردم که توام باورت شد آدمم؟بابا من گربه امممم 🐈فقط مجبورم تظاهر کنم به آدم بودن، چون حوصله ی پنجول کشی با همنوعینم رو ندارم.

حالا دیگه اونقدر کوتاه نمیکردی تا وسط کمرم مثلا اوکی بود ولی موی کوتاه بسیار زیباتره به نظر من

نمیخریذ تازه میگفت از ته بزنم

شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜

برا من تا کمرم بود مامانم اجازه نمیداد خودم هی پنج سانت پنج سانت کوتاه کردم یهو شد پسرونه شبیه کره ای ها خودم که خیلیییی باهاش حال کردم با این که همه مسخره میکردن میگفتن شبیه بزغاله شدی 😂😂

ولی حداقل گردنم سبک شد😁🍓