2777
2789
عنوان

سطح تحصیلات خانم در ازدواج

444 بازدید | 51 پست

میگم اینکه خانم تحصیلات بالایی داره مثلا پزشک وکیل مهندس یا ... هست ، تاثیر داره توی اینکه چقدر توی نامزدی عقد و عروسی طرف خانواده داماد مایه بزارن و خرج کنن و سرویس فلان بخرن و اینا؟

یا مربوطه به سطح خانوادگی عروس و سطح خانوادگی داماد؟

مثلا میگن فلانی چون خانم مهندسه طلای سنگین تری برداریم؟

یعنی همون شاغل نبود هیچی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله واقعا تاثیر داره و به چشم دیدم

پس چه دیدگاه های مزخرفی وجود داره ، ارزش اون خانم به شغلشه؟

بنظرم باید اینطوری باشه که اون آقا صد خودشو بزاره ، حالا هر چی که صد اون شخص هست که ۲۰۰ میلیون چه یک میلیارد

پس چه دیدگاه های مزخرفی وجود داره ، ارزش اون خانم به شغلشه؟بنظرم باید اینطوری باشه که اون آقا صد خود ...

نه هیچ ربطی نداره ....همه چی ب شانس هست گ ادم با شعور و فرهنگ بالا طرفش شه

پس چه دیدگاه های مزخرفی وجود داره ، ارزش اون خانم به شغلشه؟بنظرم باید اینطوری باشه که اون آقا صد خود ...

بحث دیدگاه نیست، از نظر قانون هم نفقه خانم بر اساس تحصیلات و شغلش متفاوته

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

نه خب ولی چون شاغل بوده خانواده شوهرش بیشتر احترامشو داشتن و براش سنگ تموم گذاشتن

به نظرم بیشتر رو خود همسر تاثییر داره مثلا سطح همسر آیندتو تعیین میکنه ک شما جایگاه اجتماعی بالایی داری طبیعتا کسی به خودش اجازه پا پیش گذاشتن میده که حدالقل در سطح شما باشه چه بسا بالاتر

اما تو سرویس تابع میزان درامده واقعا

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

نه عزیزمممم

اینچیزا به شعور خانواده شوهر بستگی داره

خانواده شوهرم طبق پسرشون تورو دوس دارن حالا تو دکترم باش اگه پسر عزیر خانواده بشه شوهرت تو میشی عروس محبوب خانواده شوهرت

من دیدم جاری موقعیت کمتری داشته ولی مادرشوهره بخاطر پسرش بردتش بالا و دوسش داشته

اصلا هیچ ربطی نداره

بحث دیدگاه نیست، از نظر قانون هم نفقه خانم بر اساس تحصیلات و شغلش متفاوته

نمیدونم این قانونو دوست نداشتم ولی خب قانونه دیگه .

ولی در کل نفقه بیشتر انگار مال وقتیه که دو طرف با هم مشکل دارن .

وقتی دو نفر همو خواستن باید صدشونو بزارن برای هم نه اینکه این دکتره اون بیکاره

ببین اصولا یه خانم دکتر ناخوداگاه نمیره با قشر ضعیف یا متوسط جامعه ازدواج کنه در نتیجه بخاطر توان مالی بیشتر طلای بهتری میخرن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش