2821
2789
کجایی مگه ؟ 

من جنوبیم.ولی اصالتا پدری لر ومادری ترک هستن اجدادم.

به یه دلایلی جدم اومد وجنوب ساکن شد دام داربودن براهمین تو کوهستانش مثل عشایر زندگی میکردن.الانم هرکس دام داره چون زمین دارن توی کوه دام داری میکنن البته توی شهر ساکن هستن.

براهمین میگم براشون این قضیه عادیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی چیزا واقعیت داره. ولی توی زندگی ما فقط با واقعیت های مهم زندگی خودمون روبه رو میشیم و نباید خود ...

خوب عریز تلقین بکنی یا نکنی اون دعا کارشو میکنه😢

و خدایی که در این نزدیکیست
کسی که جادوش میکنن چه علایمی توخودش میبینه تروخدا بگیداگه میدونید حس میکنم جادوشدم😢

کارات گرفته میافته ، مث من با این ‌ک همه چی تموم هستی تو سن ۳۵ سالگی هنوز ازدواج نکردم ، تو کارام گرفته میافته 

کسی که جادوش میکنن چه علایمی توخودش میبینه تروخدا بگیداگه میدونید حس میکنم جادوشدم😢

جادو رو باور کنی هست نکنی نیست.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خیلی چیزا واقعیت داره. ولی توی زندگی ما فقط با واقعیت های مهم زندگی خودمون روبه رو میشیم و نباید خود ...

من کلا این چیزا با روحیاتم جور نیست

ولی بعضیا جادو می کنن که گناهه گویا

بعضیا دعا

بهش هم معتقدن

نمی دونم راستش هیچ قضاوتی در موردشون ندارم ☺

رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
خوب عریز تلقین بکنی یا نکنی اون دعا کارشو میکنه😢

نه نمیکنه. تو انقدر ناامیدی معلومه انرژی های اطرافت افت میکنه کم ترین چیزم روت اثر میذاره

آدمای قوی مثل آینه انرژی رو منعکس میکن و چیزی روشون اثر نمیذاره.

وگرنه الان همه آدم معروفا بدبخت بودن. در حالیکه هر روز بهتر از دیروزن. آدمای ساده هم غصه میخورن و خودشونو در معرض آسیب میذارن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
واقعن ؟ 

آره. 

نه نمیکنه. تو انقدر ناامیدی معلومه انرژی های اطرافت افت میکنه کم ترین چیزم روت اثر میذاره آدمای قوی ...

یعنی توپل انرژی مثبت و ضمیر ناخودآگاه اعتقاد داری ؟ 

بله توی بندرعباس قشم و کلا روستا و شهرای دورش خیلی استفاده میشه و ادمای زیادی هم هستن که انجام میدن& ...

بلوچاروهم اضافه کن 

بلوچاهم گرفتارن

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

یعنی توپل انرژی مثبت و ضمیر ناخودآگاه اعتقاد داری ؟ 

انرژی مثبت یعنی واقعیاتو به شکل خوب ببینی و فقط به احتمالات مثبت قضیه فکر کنی و کار خودتو بکنی. حتما موفق میشی.