2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برام تعریف کنی 

خب سحر و جادو واقعا وجود داره سندشم قرانه...متاسفانه یه سری آدمای خیییییییلی کثیف سمت این کارا میرن مثلا نمونه اش برا جدایی زن و شو هر زیاااد دیدم ....واقعا هم جواب میده میدونی چرا  چون ذاتشون کثیفه و کارای کثیف میکنن که اصلا آدم شرمش بیاد بگه.....من قبلا اصلا اعتقاد نداشتم ..‌.اصلاااا....متاسفانه من پدرم رو پنج سال پیش از دست دادم وقتی خواستیم سنگ قبر رو بزاریم متاسفانه با یه چیز بد روبه رو شدیم ازهمین جادو و سحر خیییلی برا ما ناراحت کننده بود ...نمی دونم ربط داره یا نداره...ولی ما از وفات بابام تا الان یه روز خوش ندیدیم....پارسال قم که بودم از یه مشاور دینی پرسیدم گفت اره صد درصد تاثیر داره حقیقت داره...

خدا با ماست
چقد پست بوده 

خیلی. ازین آدما باید فاصله گرفت و اصلا نترسید. وگرنه تلقین کار خودشو میکنه.

هر وقت عصبی شدی اسپند دود کن تمام انرژی های منفی خنثی میشه. دنیا نظم داره باید خودتو بذاری در جهت نظمش تا بدی ها ازت دور شن و مثل آینه بخوره به خود طرف.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها من سرچ کردم راجع به این چیزا

یه وبلاگ دیدم اسمش دایی ابراهیم بود

دعا کلی نوشته بود و فلان

اخرش گفته بود نتیجه گرفتید برام کارت به کارت کنید هر چقدر میخواین

تنها وبلاگی بود که دیدم اینطوری بود!!!

یکم توش چرخیدم دیدم از ترس دارم خودمو خیس می کنم دیگه راجع به این چیزا سرچ نکردم😐

ولی خیلی می ترسم

اصلا خوشم نمیاد حتی به این فکر کنم که واقعیت داره یا نداره😐

رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
😣😣وای چه ترسناکن

اره متسفانه یه دخترو گرفته بود فقط خود زنی میکرد نه میتونست عذا بخوره نه چیزی

تو همون حول و هوش یه حافط قران خودکشب کرد کهاصلا انتطارشو نداشتیم‌نه دلیلشو فهمیدیم‌نه چیری خیلی روزای بدو ترسناکی بود

بچه ها من سرچ کردم راجع به این چیزا یه وبلاگ دیدم اسمش دایی ابراهیم بود دعا کلی نوشته بود و فلان ...

خیلی چیزا واقعیت داره. ولی توی زندگی ما فقط با واقعیت های مهم زندگی خودمون روبه رو میشیم و نباید خودمونو درگیر هر چیزی کنیم

اگه دنبال خوبی بریم خوبی میبینیم و برعکس

بدبخت ترین آدمها همین دعانویس ها هستن چون بجای تلاش میرن دنبال پارازیت آخرم بدنام و بدبختن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"