2777
2789
یا خدا!!!! یعنی سر مادر شوهرت هوو آورد ؟!؟ خیلی ذاتش خرابه!!! توام نتونستی آدرسش رو پیدا کنی ؟ 

آره به خدا

نه بابا من اینقدر ازش نفرت دارم در شان خودم نمیدونم باهاش صحبت کنم چه رسد به اینکه بگم آدرس فلانی رو بمن بده

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم به قانون راز اعتقاد دارم هم چشم زخم و طلسم و جادو و سحر و ‌‌‌...علوم غریبه. متاسفانه آدم های کلاهبردار خیلی در این زمینه زیاده. راستش من تو همین سایت از یه خانومی آدرس یه دعا نویسی گرفتم تو کرج که هم حضوری اوایل و الان هم تلفنی و مجازی کار می کنه رفتم کل کانالشو خوندم به نظرم خیلی حرف هاش و کارهاش و راهنمایی هاش متفاوت بود. از بین این همه آدم که من این چند سال می گشتم واقعا این متفاوت بود. خواستین برین کانالش و کامل بخونین ضرر نداره خیلی اطلاعاتتون بالا میره و مشکلتون و بهش بگین بهتون سریع میگه ایراد کارتون کجاست. 

من خودم همه بهم می گفتن دعا داری. طلسم داری. بختت بسته ست اما واقعا باور نمی کردم اخه هیچ کسی از اطرافیان من نیست که بخواد برای من دعا یا طلسم بگیره  اصلا اهلش نیستن.حتی از دوستام. اصلا مگه طلسم گرفتن به این راحتیه؟ هر کسی یه حرفی می زد و کلی دعا و طلسم ردیف می کرد برام با هزینه های بالا. اما این آقا گفت نه طلسم دارم نه دعا نه بخت بستگی‌. و حرف هایی بهم زد که خیلی به واقعیت نزدیک تر بود تا چرت و پرت های بقیه. خلاصه که من خودم خیلی جاها سرکتاب گرفتم فال گرفتم و خیلی کانال هارو خوندم همش چرته.اعتماد نکنید.

من هم به قانون راز اعتقاد دارم هم چشم زخم و طلسم و جادو و سحر و ‌‌‌...علوم غریبه. متاسفانه آدم های ک ...

میشه ادرس کانالو به من بدی عزیزم؟

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست