2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها من سرچ کردم راجع به این چیزا یه وبلاگ دیدم اسمش دایی ابراهیم بود دعا کلی نوشته بود و فلان ...

اونکه کلاه برداریه برای خودش چند بار بستنش باز اومده و بخور میده و چرت و پرت چیزیم حالیش نیست راجبش تو نت از زبون دیگران شنیدم که ازش دعا و بخور گرفتنو اخرش هیچ

الهی مرا آن ده که آن به
چیزی دیدی خودت ؟ 

آره 

دوربرمونن خیلی هس

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

استاتر  منم یک مدت بخاطر این مسائل دچار وسواس شده بودم کم کم با قانون جذب اشنا شدم و بواسطه اون اعتقادم عوض شد و وقتی باورم عوض شد حتی دیگه به چشم زخم هم اعتقاد ندارم و خداروشکر برام پیش نمیاد هرچی رو اگه از ته دل و با اعتقاد و توکل بر قدرت مافوق هستی یعنی خدا بخوای و خواسته خیری باشه شک نکن که خودت با ارتعاش مثبت و نیروی دورنت میتونی بهش برسی و وقتی از یکسری چیزها امثال دعا  و جادو بترسی خواه ناخواه بر اساس قانون جذب، جذبش میکنی عزیزم

الهی مرا آن ده که آن به
استاتر  منم یک مدت بخاطر این مسائل دچار وسواس شده بودم کم کم با قانون جذب اشنا شدم و بواسطه اون ...

منم ب قانون جذب و ضمیر ناخودآگاه اعتقاد دارم، هرچی ب فکرت انرژی مثبت میدی میگیری، من مدتهاست ارزوم رو مینویسم ک با نوشتن بهش انرژی بدم، از کاینات میخوام 

ولی نمی‌دونم چرا نمیشه 

رهاش هم کردم یه مدت 

منم ب قانون جذب و ضمیر ناخودآگاه اعتقاد دارم، هرچی ب فکرت انرژی مثبت میدی میگیری، من مدتهاست ارزوم ر ...

تاپیک ازدواجو خوندی؟ خیلی جالبه

یه کانال هم هست اینجا گذاشتن سخنرانی فرهنگ راجع به ازدواجه. خیلی کمک کننده ست که کیس ایده آل تو پیدا کنی 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
فرهنگ هولاکویی ؟ 

نه دکتر فرهنگ 

این لینک کاناله ویس ها رو از یک گوش کن

@ejdevaj

اینم تاپیک ازدواج 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/349723/ازدواج-مثبت?page=1

و ادامش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1096778/ازدواج-مثبت?page=1

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"