2777
2789
عنوان

کمکککک کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
عزیزم فعلا همه رشته ها بازار کارشون افتضاحه برو دنبال علاقت با علاقه درس بخون الان من مهندس نرم افز ...

حرف دل منو زدی

منم مهندس نرم افزارم

این همه نشستیم پای کامپیوتر کد زدیم و معادله های سخت رو حل کردیم آخرش چی شد...

آره میشه؛ولی غیرانتفاعی ها گیر میدن واسه آموزش دبستان...چون من خودم این رشته ام....چندتا از خویشاوند ...

همش پارتیه

دوست من با کارشناسی مدیریت صنعتی از یه دانشگاه غیر انتفاعی درپیت رفت معلم چهارم دبستان شده تو یه مدرسه غیرانتفاعی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حرف دل منو زدی منم مهندس نرم افزارم این همه نشستیم پای کامپیوتر کد زدیم و معادله های سخت رو حل کرد ...

ریاضی هیچ خوب نیس

حیف گلوکز و سلول خاکستری که بذاری براش 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂

مهم اینه که با رتبه‌های برابر شما با سهمیه یه جای خیلی بهتر قبول می‌شی!!مهم این نیست که شما قبول شدی یا نه .

وقتی می‌گی درصدام خوب آدم نمی‌فهمه درصد خوبت یعنی چی؟ به نظر من زیر ۶۰ درصد یعنی بد.

ریاضی هیچ خوب نیس حیف گلوکز و سلول خاکستری که بذاری براش 

مریم میرزاخانی (۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۶ – ۲۳ تیر ۱۳۹۶) ریاضی‌دان ایرانی-آمریکایی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به خاطر کار بر «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آنها» برندهٔ مدال فیلدز شد، که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و تنها ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.

زمینهٔ تحقیقاتی او مشتمل بر نظریه تایشمولر، هندسه هذلولوی، نظریه ارگودیک و هندسه هم‌تافته بود.

مریم میرزاخانی در دوران تحصیل در دبیرستان فرزانگان تهران، برندهٔ مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی در سال‌های ۱۹۹۴ (هنگ‌کنگ) و ۱۹۹۵ (کانادا) شد و در این سال به‌عنوان نخستین دانش‌آموز ایرانی نمرهٔ کامل را به دست آورد. وی نخستین دختری بود که در المپیاد ریاضی ایران طلا گرفت و به تیم المپیاد ریاضی ایران راه یافت؛ و نخستین دانش آموز ایرانی بود که دو سال مدال طلا گرفت. او سپس در سال ۱۹۹۹ مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ ریاضی از دانشگاه شریف و دکتریِ خود را در سال ۲۰۰۴ از دانشگاه هاروارد به سرپرستی کورتیس مک‌مولن، از برندگان مدال فیلدز، گرفت.

همش پارتیه دوست من با کارشناسی مدیریت صنعتی از یه دانشگاه غیر انتفاعی درپیت رفت معلم چهارم دبستان ش ...

پارتی که کلا یکی از ارکانه🤗

ولی خب ما هم خدایی داریم...

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
فرهنگیان مجاز شدی رفتی؟؟؟

نه...مجاز شدم اما خب رتبه بهتر از من خیلی بود به من نرسید...۴؛۵ تا میگرفت که اونم رتبه بهتر از من پذیرفته شدن

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
مهم اینه که با رتبه‌های برابر شما با سهمیه یه جای خیلی بهتر قبول می‌شی!!مهم این نیست که شما قبول شدی ...

درصدام بین کسایی ک سهمیه داشتنو پارسال قبول شدن خیلی خوب بوده ن کسایه عادی 

خدایا خودت چشم بدو اززندگی همه مون ب دور کن