2777
2789
عنوان

کمکککک کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
به نظر من آموزش ابتدایی بازار کارش خیییییلی بیشتر از روانشناسیه...هم مهدکودک؛هم پیش دبستانی و مدارس. ...

باورکن خسته شدم از پشت کنکور موندن امسال واقعا درس خوندم اما خب شانس با من یار نیست سالای قبل دوستام با نصف درصدای من با سهمیه رشته های خوبیو اوردن اما امسال سهمیه ها تغیر کرده

خدایا خودت چشم بدو اززندگی همه مون ب دور کن 
اره میدونم الان فقط رشته های پزشکی خوبن نمیدونم باید چیکار کنم بمونم سال بعد یا برم 

فقط پرستاری نه رشته های پیرا من از هررشته ای دوست دارم همه زدن تو کار ارشدو دکتری

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط پرستاری نه رشته های پیرا من از هررشته ای دوست دارم همه زدن تو کار ارشدو دکتری

خدا خودش ی راهی بزاره جلوی پای من چون واقعا ازبس فک کردم و ب نتیجه نرسیدم دیوونه شدم 

من رفتم مهندسی بهداشت محیط درسای فوق العاده سخته مهندسی طراحی وحشتناک به اضافه ی درسای پزشکی بعدشم ر ...

یعنی دکتری شو گرفتی

باورکن خسته شدم از پشت کنکور موندن امسال واقعا درس خوندم اما خب شانس با من یار نیست سالای قبل دوستام ...

امسال خیلی رقابت بیشتر شده...خواهر منم کنکوری بود...درصداش همه عاللللییییتر از من...اون سال من فرهنگیان مجاز شدم اما اون حتی مجاز هم نشده...😭

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
خدا خودش ی راهی بزاره جلوی پای من چون واقعا ازبس فک کردم و ب نتیجه نرسیدم دیوونه شدم 

اگه حوصله ادامه تحصیل تا دکتری رو داری میاری بهداشت ولی خوده بهداشت هیچ بازار کاری نداره هرجام بری سابقع میخوان که چون ما طرح نداریم سابقه هم نداریم

اگه حوصله ادامه تحصیل تا دکتری رو داری میاری بهداشت ولی خوده بهداشت هیچ بازار کاری نداره هرجام بری س ...

پیر شدم پشت کنکور باور کن

امسال خیلی رقابت بیشتر شده...خواهر منم کنکوری بود...درصداش همه عاللللییییتر از من...اون سال من فرهنگ ...

اره منم اینطوریم نمیدونم چرا و چطور حتی سهمیه هام درصد افرادش افزایش یافته همه تغییر رشته اییا بودن

پیر شدم پشت کنکور باور کن

حق داری درکت میکنم منم سال اخر کارشناسی ارشد اناتومی شرکت کردم قبولم شدم ولی با لیسانسم مطابقت نداشت لغوش کردن کلا خیلی شکست خوردم ولی خودتو نباز توکل کن به خدا

دقیقا باروانشناسی هم میشه همین شغلهایی که ایشون ذکر کردن رو بدست آورد. 

آره میشه؛ولی غیرانتفاعی ها گیر میدن واسه آموزش دبستان...چون من خودم این رشته ام....چندتا از خویشاوندمون هم مدیر مدرسه ان با مدرک روانشناسی فقط میتونن مشاور مدرسه بشن اما اگه مدرک آموزش ابتدایی باشه از پیش دبستانی تا ششم میتونن درس بدن...من مرکز یزدم اصلا با مدرک روانشناسی قبول نمیکنن واسه معلمی...

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤