2821
2789
عنوان

کمکککک کنکوریم

307 بازدید | 42 پست

سلام من چند ساله دارم کنکور میدم 

سهمیه ام دارم اینکه میگن همه با سهمیه قبولن واقعا حرف الکی ب حساب میاد که اگه بود الان من قبول شده بودم

خانوما من امسال درصدام خوب شده اما بدلیل بالا رفتن تعداد افراد ترازم خوب نشده و نمیتونم رشته هایه پیرا رو بیارم با مشاورم حرف زدم گفت برو بهداشت بخون روانشناسی بیکار نمیمونی 

الان موندم چیکارکنم ازدواجم کردم از طرفی میگم نکنه بمونمو نتونم سال بعد خوب بخونم ازطرفیم میگم اگه برم و پشیمون بشم چی تکلیفمو نمیدونم دارم دیوونه میشم چ رشته هایی بنظرتون بازار کارش خوبه

خدایا خودت چشم بدو اززندگی همه مون ب دور کن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهداشت کار نداره من خودم بهداشت بودم ولی راه داره برا ارشدو دکتری طرحم نداره کلا هیچی نداره فقط یه م ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم دارم دیوونه میشم بخدا

بهداشت کار نداره من خودم بهداشت بودم ولی راه داره برا ارشدو دکتری طرحم نداره کلا هیچی نداره فقط یه م ...

بهداشت عمومی بودی؟

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

نمیدونم واقعا چیکار کنم دارم دیوونه میشم بخدا

من رفتم مهندسی بهداشت محیط درسای فوق العاده سخته مهندسی طراحی وحشتناک به اضافه ی درسای پزشکی بعدشم رفتم سم شناسی پزشکی و الان تخصص داروسازی بالینی 

عزیزم فعلا همه رشته ها بازار کارشون افتضاحه برو دنبال علاقت با علاقه درس بخون الان من مهندس نرم افز ...

اره میدونم الان فقط رشته های پزشکی خوبن نمیدونم باید چیکار کنم بمونم سال بعد یا برم 

به نظر من آموزش ابتدایی بازار کارش خیییییلی بیشتر از روانشناسیه...هم مهدکودک؛هم پیش دبستانی و مدارس...آزمون استخدامی هم میتونی بدی و استخدام دولت بشی درسته که روانشناسی هم میتونی استخدامی بدی اما معلم ابتدایی بیشتر میگیرن و دستت خیلی بازه

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
من رفتم مهندسی بهداشت محیط درسای فوق العاده سخته مهندسی طراحی وحشتناک به اضافه ی درسای پزشکی بعدشم ر ...

باریکلا داروسازی بالینی کار براش هست؟؟

منم بهداشت حرفه ایم البته لیسانس

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.