2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.... ولی دوبار اقدام کردم و ترسیدم برگشتم سر زندگی لعنتی

من شوهرم دفعه آخری که الکی بگو مگو کردیم و اون بزرگش کرد گفت از همون روز عقد پشیمون شدم و این حال منو بد میکنه چون باعث شد با رفتاراش تو زندگی وسواس بگیرم و هربارم میگفتم توهم اینن عیبارو داری خودت اصلاح کن میگفت هرری من همینم تو خودت اصلاح کن

چرا زندگی انقدر بیرحمه؟مگه ما ها که بزور طلاقمون دادن چه گناهی کردیم

اگه میتونی برو سرکار. یا دانشگاه.

من اوایلش صبح ها که باشگاه میرفتم خیلی تاثیر داشت تو روحیه م.

فقط بیشتر از قبل باید مواظب خودت و رفتارات باشی چون الان زیر ذره بینی و زود واست حرف درمیارن. اعتماد اطرافیانتو بدست بیاری راحت میشی

?i am a woman. Whats your superpower
اگه میتونی برو سرکار. یا دانشگاه. من اوایلش صبح ها که باشگاه میرفتم خیلی تاثیر داشت تو روحیه م. فق ...

چند سالتونه... کدوم شهری... به آینده امیدواری یا همش با مطلقه بودن درگیری

میشه دلیله جداییتونو بگید

ما کلا اخلاقیاتمون زمین تا آسمون فرق داشت خانوادش خیلیییی دخالت میکردن و مدام از یه جاریم جلو شوهرم تعریف من وسواس گرفتم تو زندگی نمیتونستم کارام درست انجام بدم ولی تمام سعیم کردم یه سالی میشه خوب شدم ولی اون همش بهونه گذشته و حرفا و بهونه الکی میگرفت دنبال این بود بحث کنیم من صدام دربیاد فوری خانوادش میاورد خونه و میگفت من نمیخوامش و ازین حرفا. مهریه م هم چند ماه پیش مجبور کرد ببخشم که بشینه زندگی کنه